Šesták zariadil remízu s Gaziantepsporom 1:1

TASR|29. sep 2012 o 18:20

Stanislav Šesták si v sobotu otvoril gólový účet v drese tureckého klubu Bursaspor v tejto ligovej sezóne.

ISTANBUL. Slovenský futbalový reprezentant

Dvadsaťdeväťročný ofenzívny hráč skóroval v závere duelu 6. kola najvyššej tureckej súťaže s Gaziantepsporom. Jeho presný zásah znamenal konečnú remízu 1:1, keď predtým dal úvodný gól hosťujúci Ekrem Dag.

Bývalý hráč Tatrana Prešov, Slovana Bratislava, MŠK Žilina, nemeckého Bochumu a tureckého Ankaragücü Šesták si zasekol loptu pred pokutovým územím a z jeho hranice prudkou strelou k pravej žrdi prekonal hosťujúceho brankára.

Bursaspor je v tureckej Süper Lig 2012/2013 na siedmej pozícii s osembodovým ziskom, za vedúcim Galatasaray Istanbul zaostáva o päť bodov.

"Prvých 35 minút bolo z našej strany príšerných. Až na konci prvého polčasu sme začali hrať futbal. Za výkon v druhom dejstve sme si však zaslúžili víťazstvo. Škoda, že sme skórovali až v závere zápasu. Dá sa povedať, že sme prišli o dva body," zhodnotil duel na oficiálnom klubovom webe tréner mužstva z Bursy Ertugrul Saglam.

Stanislav Šesták dosiahol celkovo svoj štvrtý gól za Bursaspor, predchádzajúce dva dal ešte v minulom ročníku a skóroval aj 23. augusta v prvom zápase play-off Európskej ligy UEFA 2012/2013 proti holandskému FC Twente (3:1). Viac sa mu darilo v drese Ankaragücü, keď v 24 ligových stretnutiach skóroval až desaťkrát.

Turecká liga - 6. kolo:

Bursaspor - Gaziantepspor 1:1

/S. Šesták (Bursaspor) nastúpil v 40. min a v 85. min strelil gól/

Belediyespor - Karabukspor 1:3

Kasimpasa - Fenerbahce 2:0

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Šesták zariadil remízu s Gaziantepsporom 1:1