Sekera pre zmenu s pochvalou od trénera Ruffa

SITA|3. mar 2011 o 13:12

V minulosti slovenský hokejový obranca Buffala Andrej Sekera počúval na svoju adresu najmä kritiku, tentoraz sa dočkal od trénera Lindyho Ruffa pochvalných slov.

RALEIGH.

V ostatných dvoch dueloch si totiž na svoje konto pripísal štyri kanadské body za jeden presný zásah a tri asistencie. Ako referuje Buffalo News, pochvalu si zaslúžil najmä za to, že hral dôrazne a s rozumom.

"Andrej odviedol kus dobrej práce. Presne toto som od neho očakával po návrate do zostavy," povedal tréner Lindy Ruff, ktorý nechal slovenského obrancu sledovať predchádzajúce zápasy proti Washingtonu, Atlante a Ottawe iba z tribúny. "Opäť vynikajúco korčuľoval a to od neho chcem," uviedol Ruff. Sekera vynechal spomenuté tri stretnutia po devätnásťzápasovej šnúre bez získaného bodu a sérii 44 stretnutí bez streleného gólu.

Sekera sa v súbojoch proti NY Rangers a Detroitu prezentoval kompaktným výkonom a previedol niekoľko veľmi dobrých výpadov na bránku súperov. "Na ľade som mal viac priestoru a to spôsobilo, že som sa jednoduchšie dostával do šancí. Korčuľovalo sa mi dobre, chcem a musím v tom pokračovať," uviedol pre Buffalo News slovenský obranca Andrej Sekera. Ten bude mať šancu potvrdiť výkony z predchádzajúcich dvoch zápasov už vo štvrtok proti Caroline.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Sekera pre zmenu s pochvalou od trénera Ruffa