Šejk núka 120 miliónov za súboj Furyho s Kličkom na jeho jachte

Fury (vpravo) a Kličko.
Fury (vpravo) a Kličko.
SITA|5. feb 2016 o 11:33

Tyson Fury je kontraktom zaviazaný k odvete s Vladimirom Kličkom na nemeckej pôde.

BRATISLAVA. Britský profesionálny boxer Tyson Fury odhalil, že jeden dubajský šejk mu ponúkol usporiadať jeho odvetu s Ukrajincom Vladimirom Kličkom o opasky v superťažkej hmotnostnej kategórii na vlastnej jachte. Súboj by vyniesol 120 miliónov amerických dolárov, hoci by bol rezervovaný pre 120 vyvolených.

"Máme päť možných dejísk. Londýnske Wembley či Croke Park v Dubline. Dúfam však, že sa nevrátime do Nemecka. To už radšej poďme do Kataru alebo Abú Zabí," prezradil pre agentúru PA Sport 27-ročný Fury, citoval ho zámorský server ESPN.

"Dokonca sme rokovali o zápase na jachte. Šejk chcel pozvať 120 ľudí, z ktorých každý by za lístok zaplatil jeden milión USD."

Neprenášala by to žiadna televízia, len 120 ľudí sledujúcich duel o titul majstra sveta v najťažšej divízii.

"Nepovedal, koľko presne by som dostal, ale zrejme väčšinu zo 120-miliónového výnosu. To by som bral. Asi to je momentálne nereálne, no bol by to epický príbeh."

Fury je kontraktom zaviazaný k odvete s Kličkom na nemeckej pôde, hrozí však odchodom zo scény.

"Chýba mi motivácia. Mohol by som to zabaliť, odplávať pri západe slnka, nezdolaný, a žiť normálne. Vždy som si hovoril, že nebudem boxovať iba pre peniaze," dodal temperamentný Brit.

Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Box»Šejk núka 120 miliónov za súboj Furyho s Kličkom na jeho jachte