Šéf AS Rím sa sťažoval na Cristiana Ronalda

SITA|2. apr 2008 o 19:06

RÍM 2. apríla (SITA, AFP) - Šéf talianskeho futbalového klubu AS Rím Bruno Conti nešetril po prvom štvrťfinálovom zápase Ligy majstrov 2007/08 proti Manchestru United (0:2) kritikou na adresu hráča hostí ...

RÍM 2. apríla (SITA, AFP) - Šéf talianskeho futbalového klubu AS Rím Bruno Conti nešetril po prvom štvrťfinálovom zápase Ligy majstrov 2007/08 proti Manchestru United (0:2) kritikou na adresu hráča hostí Cristiana Ronalda. "Počas zápasu sa odohralo viacero incidentov, ktoré dokázali, že Cristiano Ronaldo je stále len chlapec a musí ešte dospieť. Je nudné pozerať sa na to, ako si robí posmech z protihráčov. Skutoční šampióni sa chovajú inak," povedal taliansky majster sveta z roku 1982. Fanúšikovia domáceho AS počas utorňajšieho duelu viackrát pokrikovali a pískali na adresu 23-ročného portugalského reprezentanta v súvislosti s jeho "predvádzaním sa". "Občas chcem na ihrisku ukázať niečo špeciálne, je to súčasťou mojej hry. Som tímovým hráčom, aj keď sa niekedy snažím pobaviť fanúšikov," bránil sa v súčasnosti najlepší hráč ManU.

Napriek prehre na domácej pôde neplánuje AS zložiť zbrane, v odvete na Old Trafforde sa budú snažiť o zdramatizovanie štvrťfinálového dvojzápasu. "Z výsledku sme smutní. V Manchestri však budeme hrať s vedomím, že nemáme čo stratiť. Hráčom nemám čo vyčítať, nemyslím si, že by nás United dostali pod enormný tlak. Bude to ťažké, ale naši hráči sú profesionáli a o postup ešte chceme zabojovať," uzavrel Conti.


Nachádzate sa tu:
Domov