Šatka strelil prvý gól v drese Lechu Poznaň

Ľubomír Šatka
Ľubomír Šatka (Autor: TASR/Michal Svítok)
TASR|20. dec 2019 o 07:30

Zachránil pre svoj tím bod.

VARŠAVA. Slovenský futbalový reprezentant Ľubomír Šatka strelil vo štvrtok svoj premiérový gól v drese Lechu Poznaň.

V domácom zápase 20. kola poľskej Ekstraklasy s Arkou Gdynia vyrovnal v 75. minúte na konečných 1:1 a zabezpečil tak pre svoj tím aspoň bod.

Dvadsaťštyriročný obranca sa strelecky presadil po rohovom kope, keď sa k nemu dostala lopta po predĺženom centri a v päťke ju usmernil do odkrytej brány.

Šatka odohral na pravom kraji obrany celý zápas. Hostia dohrávali duel s 10 hráčmi po vylúčení Damiana Zboziena už v 25. minúte. Lechu patrí v tabuľke priebežná piata priečka, Arka je dvanásta.

"Nie sme spokojní, pretože takéto stretnutia by sme mali vyhrávať. Protivník hral s desiatimi hráčmi, ale nám chýbala efektivita. Mali sme veľa šancí. Hostia mali jednu z tej skórovali. Také niečo je neakceptovateľné. Škoda, že sa nám nepodarilo tento rok zakončiť domácim víťazstvom," povedal rodák z Ilavy, ktorý v lete prestúpil do Poľska z Dunajskej Stredy.

Napriek sklamaniu z výsledku mal radosť, že si v drese "železničiarov" otvoril strelecký účet.

"Bol som na vzdialenejšej žrdi, čakal som a prakticky mi stačilo nastaviť nohu. Tento gól si budem dlho pamätať, pretože bol môj prvý za Lech Poznaň," dodal Šatka.

Lechu patrí v neúplnej tabuľke po dvadsiatich stretnutiach priebežné piate miesto s 31 bodmi.

Lech Poznaň - Arka Gdynia 1:1

/Ľ. ŠATKA (Lech) strelil gól, odohral celý zápas/

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Šatka strelil prvý gól v drese Lechu Poznaň