Šatan je v Bratislave, neprišiel pre peniaze

Miroslav Šatan by mohol hrať už v stredu proti Petrohradu.
Miroslav Šatan by mohol hrať už v stredu proti Petrohradu. (Autor: GABRIEL KUCHTA)
SITA|2. dec 2013 o 13:00

Hokejový útočník Miroslav Šatan dnes pristál na letisku vo Viedni. Čoskoro sa zapojí do prípravy Slovana Bratislava.

BRATISLAVA. Slovan Bratislava nastúpi na pondelkový domáci duel Kontinentálnej hokejovej ligy proti Severstaľu Čerepovec aj s Michalom Vondrkom ale zatiaľ bez najnovšej akvizície Miroslava Šatana.

Ten už priletel na letisko vo Viedni a momentálne je už v Bratislave. Doteraz sa pripravoval v Amerike. Informáciu priniesol portál Pluska.sk.

"Šatan hneď po prílete povedal, že do dresu Slovan sa nevracia kvôli blížiacej sa olympiáde, (podmienke trénera Slovenska Vladimíra Vůjteka, aby si pred turnajom našiel angažmán), ale preto, že už chcel konečne hrať," píše Pluska.

"Určite to nebolo kvôli financiám," dodal Šatan. Nastúpiť by mohol v zápase proti Petrohradu.

Hrať bude Vondrka

Do zostavy sa už dnes v zápase proti Čerepovcu vracia po jednozápasovej pauze zavinenej zranením v hornej časti tela Michal Vondrka. Pre zdravotné problémy chýba v predpokladanom zápasovom kádri útočník Juraj Mikúš. Pre Slovan to bude prvý duel štvorzápasovej šnúry stretnutí pred vlastnými fanúšikmi.

Vondrka nastúpi v prvej formácii s Michelom Miklíkom a centrom Máriom Bližňákom. V druhom útoku dostane šancu trojica Tomáš Netík, Peter Ölvecký a Milan Bartovič.

V tretej formácii nahradí zraneného Romana Kukumberga medzi Liborom Hudáčkom a Brankom Radivojevičom center Andrej Šťastný. Do zostavy sa dostali aj Martin Bakoš, Tomáš Matoušek a Marko Daňo, ktorí sa predstavia vo štvrtom útoku.

Čada zmenil obranné dvojice

Tréner Rostislav Čada trochu zmenil obranné dvojice. V prvej sa predstavia Michal Sersen a Martin Škoula, v druhej Vladimír Mihálik s Jonathanom Sigaletom.

V tretej figurujú Tomáš Mojžíš s Martinom Štajnochom a post siedmeho beka zostal pre Zdeňka Kutláka. Do bránky sa postaví Jaroslav Janus, dvojkou by mal byť Denis Godla.

Informácie zverejnil klubový web hcslovan.sk.

Predpokladaná zostava proti Severstaľu Čerepovec

Janus (Godla) - Sersen, Škoula, V. Mihálik, Sigalet, Štajnoch, Mojžíš, Kutlák - Miklík, Bližňák, Vondrka - Netík, Ölvecký, Bartovič - Radivojevič, A. Šťastný, L. Hudáček - M. Bakoš, Matoušek, M. Daňo - T. Mikúš

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Šatan je v Bratislave, neprišiel pre peniaze