Šarapovová na exhibícii v Hongkongu zdolala Venus Williamsovú

SITA|2. jan 2010 o 12:46

V sobotňajšom exhibičnom tenisovom stretnutí v Centennial Parku v thajskom Hua Hin v rámci osláv 100. výročia vzniku tohto pobrežného rezortu 200 km južne od Bangkoku zvíťazila Ruska Maria Šarapovová nad ďalšou bývalou líderkou svetového rebríčka WTA Tour

HUA HIN. tenistiek Venus Williamsovou z USA za 94 minút 6:3, 6:4.

Bilancia z oficiálnych súbojov na profesionálnom okruhu medzi touto dvojicou je 3:3, pričom Američanka mala navrch v ostatných dvoch dueloch, vrátane vlaňajšieho stanfordského semifinále (vtedy hladko 6:2, 6:2). "Je dobré byť nazad. Som rada, že som môj prvý tohtoročný zápas odohrala práve proti Venus," skonštatovala Šarapovová (14. v renkingu po dlhodobých problémoch s pravým ramenom). "Maria si počínala dobre a ja som na úvod roka bola príliš pomalá. Dnešok mi však azda prospeje," uviedla Venus, momentálne 6. v počítačovom poradí.

Obe sa môžu znova stretnúť na ukážkovom turnaji Hong Kong Tennis Classic 6. - 9. januára v čínskom Hongkongu. Šarapovová nastúpi s Verou Zvonarevovou a Jevgenijom Kafeľnikovom za "zbornú", staršia zo sestier Williamsových bude tvoriť americký kontinentálny tím s Argentínčankou Giselou Dulkovou a krajanom Michaelom Changom.

Výsledok:

Maria Šarapovová (Rus.) - Venus Williamsová (USA) 6:3, 6:4

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Šarapovová na exhibícii v Hongkongu zdolala Venus Williamsovú