S Ronnie Colemanom si to rozdá Ján Germánus

Sportnet|10. nov 2006 o 00:00

Prešov Aktuálnu informáciu v súvislosti s chystanou kulturistickou šou, ktorú sa uskutoční budúci štvrtok v prešovskej Mestskej hale, kedy sa

predstaví najlepší kulturista všetkých čias, osemnásobný Mr. Olympia Ronnie Coleman nám poskytol jeden zo spoluorganizátorov Vladislav Štock. V stredu 15. 11.vystúpi R. Coleman v pražskej Sazka aréne vedno dvadsiatimi piatimi najlepšími profesionálmi z Európy. Na druhý deň, teda v štvrtok 16.novembra sa môžu priaznivci kulturistického športu na Slovensku naňho tešiť v šarišskej metropole na EURO SHOW Nuterd SR. A nielen na túto hviezdu.

"Túto šou organizuje Eurofit s.r.o. so sídlom v Prahe," vraví V. Štock. "Šou aj preto, lebo v nej vystúpi Fredy Aysi, majster sveta v karate so svojou tanečnou skupinou. Bob Divílek predvedie elastic šou, príde aj Golem, 35 násobný držiteľ siláckych rekordov zapísaných v Guinessovej knihe,, svetový šampión vo fitness Bartoš a ďalší športovci a umelci v dvojhodinovom programe. Nuž a najvonvie sa nám podarili zabezpečiť účasť silového trojbojára, 12 násobníého majstra sveta v pretláčaní rukou Jána Germánusa. V rámci programu si to títo dvaja velikáni rozdajú v pretláčaní rukou pred zrakmi divákov v prešovskej Mestskej hale. Svojim spôsobom to bude unikátny súboj, svetová premiéra, " zvýraznil V. Štock.

EURO SHOW Nutred SR sa uskutoční v prešovskej Mestskej hale v štvrtok šestnásteho novembra so začiatkom o 17.hodine. Informácie o predajných miestach vstupeniek na túto príťažlivú šou získate na č.t.: 0904 070 109 a 0903 551 138.

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»S Ronnie Colemanom si to rozdá Ján Germánus