Rybáriková už v semifinále štvorhry v Taškente

SITA|23. sep 2010 o 15:25

Alexandra Dulgherová, Magdaléna Rybáriková (Rum./SR) - Maria Elena Camerinová, Sania Mirzová (Tal./India) 7:5, 6:1.

TAŠKENT. Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková a Rumunka Alexandra Dulgherová postúpili už do semifinále štvorhry na turnaji WTA Tour Tashkent Open v uzbeckom Taškente (International, dotácia 220 000 USD, tvrdý povrch vonku).

Vo štvrtkovom štvrťfinále dvoch nenasadených dvojíc zvíťazili Dulgherová a Rybáriková nad taliansko-indickou dvojicou Maria Elena Camerinová - Sania Mirzová za 63 minút 7:5, 6:1. Víťazky v prvom sete dvakrát boli o brejk vzadu, ale obe situácie zvládli a po úspešnej koncovke v druhom dejstve už povolili súperkám jediný gem. Slovenka a Rumunka majú po postupe medzi štyri najlepšie páry turnaja istotu spoločnej prémie 3100 USD a 130 bodov do rebríčka WTA Tour.

Dvadsaťjedenročná Rybáriková má stále šancu získať svoj premiérový deblový titul na hlavnom ženskom okruhu. Fedcupovej reprezentantke Slovenska patrí v rebríčku najlepších hráčok vo štvorhre 113. pozícia. Súperkami Dulgherovej s Rybárikovou v súboji o postup do finále bude najvyššie nasadené hráčky turnaja - Američanka Jill Craybasová a Rumunka Monica Niculescová.

Štvorhra - štvrťfinále:

Alexandra Dulgherová, Magdaléna Rybáriková (Rum./SR) - Maria Elena Camerinová, Sania Mirzová (Tal./India) 7:5, 6:1

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Rybáriková už v semifinále štvorhry v Taškente