Maďarský účastník Tipsport ligy získal kanadského útočníka

Hokejisti Miškovca na ilustračnej fotografii.
Hokejisti Miškovca na ilustračnej fotografii. (Autor: TASR /DUNA/MTI)
SITA|17. júl 2018 o 10:52

V Európe doteraz pôsobil iba raz. Vo štvrtej švédskej lige.

MIŠKOVEC. Kanadský hokejový útočník Ryan Harrison sa stal novou akvizíciou maďarského účastníka najvyššej slovenskej súťaže Tipsport ligy DVTK Jegesmedvék Miškovec.

Dvadsaťšesťročný forvard odohral uplynulé dva ročníky za Colorado Eagles v nižšej zámorskej East Coast Hockey League (ECHL), v oboch sezónach získal s Eagles titul.

"Chcem do tímu priniesť víťaznú mentalitu, ktorá nám v uplynulých dvoch rokoch pomohla k titulu. Glen Hanlon je veľmi rešpektovaný kouč a myslím si, že pod jeho vedením budeme v slovenskej najvyššej súťaži určite hrať veľmi dobre," uviedol Harrison pre oficiálnu klubovú stránku.

Rodák z mesta Vernon odohral v uplynulej sezóne 63 zápasov základnej časti ECHL, nazbieral 34 bodov (13+21). V play off pridal 24 duelov, 14 bodov (3+11) a 31 trestných minút.

Angažmán v Miškovci bude jeho druhou zastávkou v Európe, sezónu 2015/2016 odohral vo štvrtej najvyššej švédskej súťaži Division 2 za Olofströms IK. Pôsobil aj v kanadskej univerzitnej lige USports a juniorskej Western Hockey League (WHL).

Informáciu priniesol oficiálny web klubu DVTK Jegesmedvék Miškovec.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Maďarský účastník Tipsport ligy získal kanadského útočníka