Rusi zasa zaúradovali, pridali svojmu zverencovi pol kilogramu

Už dnes večer sa Tomáš Deák predstaví v titulovom súboji organizácie Fight Nights.

Už si pomaly začíname zvykať, že ruské ligy majú svoje pravidlá a je až zvláštne koľkokrát sa zvyknú prikloniť na stranu bojovníka z domácej krajiny. Vedel by o tom rozprávať Patrik Kincl, ´Lajoš´ Klein a teraz aj Tomáš Deák. Ten spoznal takéto maniere pred oficiálnym vážením podujatia Fight Nights 75.

Váhový limit pre titulový duel bantamovej váhy bol 61,2 kilogramu bez akejkoľvek váhovej tolerancie. Ak náhodou niektorý z bojovníkov váhu prekročí, súboj sa automaticky stáva netitulový, prípadne prichádza k finančnému odškodneniu, v najhoršom prípade sa duel ruší.

Ruská organizácia Fight Nights to ale vyriešila šalamúnsky a po zistení, že domáci bojovník Chistyakov nenaváži požadovaný limit, vedenie iba Deákovi oznámilo, že tolerancia je pol kilogramu. Na ´drzovku´, tesne pred vážením. „Určite dali ten limit, lebo videli, že nevie navážiť, tak to dali na poslednú chvíľu. Čiže zasa sa Rusi ukázali, ako špekulujú,“ povzdychol si Ilja Škonrdič, ktorý bude v Tomášovom rohu.

Aj napriek korekcii mal Chistyakov stále problémy s váhou, Deák navážil ešte s rezervou. „Súper najprv nenavážil, potom dal dole trenky a až potom sa mu to podarilo. Tomi navážil s prehľadom, a to mal na sebe ešte tú svoju hrubú zlatú retiazku.“

Aj napriek všetkým peripetiám na vážení je Deák dobre naladený a Škondrič potvrdzuje, že jeho zverenec je vo výbornej forme, pripravený ako v postoji, tak aj na zemi.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Rusi zasa zaúradovali, pridali svojmu zverencovi pol kilogramu