Rumuni nedovolili Argentíne skórovať, Messi vracal

Messi už po siedmich minútach priamo na ihrisku vracal.
Messi už po siedmich minútach priamo na ihrisku vracal. (Autor: SITA/AP)
TASR|6. mar 2014 o 12:58

Argentínčania ukázali pred 47 000 divákmi na Národnom štadióne svoje technické prednosti, ale gól nepadol.

BUKUREŠŤ. S bezgólovou remízou sa museli v stredu v Bukurešti uspokojiť futbalisti Argentíny, keď nedokázali v prípravnom dueli ani raz prekonať pozornú rumunskú defenzívu.

Nepresadil sa ani kapitán Lionel Messi, napriek tomu po zápase viac chválil ako kritizoval. "Netreba z tohto zápasu robiť zbytočne unáhlené závery. Táto ekipa je fenomenálna," vyzdvihol 26-ročný kanonier Barcelony súdržnosť reprezentačnej kabíny.

Po dlhodobých zdravotných problémoch absolvoval Messi prvý reprezentaćný zápas od septembra 2013, ale nebol úplne vo svojej koži a už po siedmich minútach dokonca priamo na ihrisku vracal.

"Messi hral dobrý zápas," bránil svoju oporu kouč Alejandro Sabella s tým, že iba "výnimoční hráči" ako on dokážu v každom zápase zaujať nevšednými vecami.

Argentínčania ukázali pred 47 000 divákmi na Národnom štadióne v hlavnom meste Rumunska svoje technické prednosti, mali viac z hry, ale koncovka nebola ich silnou stránkou.

Najväčšia šanca hostí prišla v 84. minúte, keď Messi vyzval na skórovanie Angela Di Mariu, jeho pokus ale zlikvidoval gólman Costel Pantilimon.

Jeden zo spolufavoritov blížiaceho sa svetového šampionátu v Brazílii herne rozhodne nepresvedčil. Denník "Olé" po zápase na adresu svojej reprezentácie kriticky napísal: "Chýbalo tu viac ako iba gól."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Rumuni nedovolili Argentíne skórovať, Messi vracal