Rudolf Urban odchádza na tri roky do Györu

SITA|25. aug 2007 o 16:30

OSTRAVA 25. augusta (SITA) - Slovenský futbalový stredopoliar Rudolf Urban podpísal trojročnú zmluvu s maďarským prvoligistom FC ETO Györ. Informuje o tom internetový portál futbal.sk. Dvadsaťsedemročnému ...

OSTRAVA 25. augusta (SITA) - Slovenský futbalový stredopoliar Rudolf Urban podpísal trojročnú zmluvu s maďarským prvoligistom FC ETO Györ. Informuje o tom internetový portál futbal.sk. Dvadsaťsedemročnému ofenzívnemu záložníkovi skončil po uplynutí minulej sezóny kontrakt s Interom Bratislava, do zahraničia tak odišiel ako voľný hráč. “Rudo v piatok podpísal zmluvu. Tréner s ním počíta na jeho najobľúbenejší post do stredu zálohy. Sobotňajší ligový zápas v Zalaegerszegu ešte nestihne, ale budeme sa snažiť dotiahnuť všetky formality tak, aby bol Györu k dispozícii už v stredajšej dohrávke v Nyíregyháze,” povedal pre futbal.sk manažér košického odchovanca Jozef Tokoš.

Trojnásobný majster Maďarska je po štyroch odohratých zápasoch v novej sezóne domácej najvyššej súťaže na šiestom mieste so ziskom deviatich bodov. Na vedúci Honvéd Budapešť má Györ stratu troch bodov, no spomínanú dohrávku k dobru.


Nachádzate sa tu:
Domov