Ronda si nemyslí, že výhra by Holly Holm prospela

Dominik Balik|28. okt 2015 o 01:00

Šampiónka Ronda Rousey o živote s opaskom a tlaku, ktorému musí čeliť.

Ronda Rousey (12-0) je bezpochyby najlepšia bojovníčka naprieč MMA. Je až neuveriteľné s akou ľahkosťou si poradila so všetkými súperkami. Veď spomeňme si na zápasy s Alexis Davis, Cat Zingano, alebo naposledy s Bethe Correia. Ale byť šampiónom znamená aj niesť otiaže spojené s úspechom. Neustále fotenie, robenie rozhovorov, rozdávanie autogramov... Jedným slovom život v neustálom strese. A práve touto témou sa média zaoberali v spojení s jej nastávajúcim zápasom s Holly Holm.

„Myslím si, že keď prehrá bude si život užívať viac“, hovorí Ronda. „Podľa môjho názoru život šampióna nie je pre každého. Život bez opasku je o dosť lepší v mnohých smeroch. Veľa týchto dievčat si to uvedomí až v čase, keď zápasia o titul a zrazu sa na nich navalí obrovský tlak zo všetkých strán. Myslím si, že práve toto prostredie nie je pre Holly to pravé. Dúfam, že si za zarobené peniaze z tohto zápasu zariadi pekný život, ktorý bude oveľa lepší ako život šampióna.“

Tento zápas bude pre Rondu už siedmi pod hlavičkou UFC, tentokrát proti viacnásobnej šampiónke v boxe Holly Holm. Ak by Holly vyhrala bolo by to naozajstné prekvapenie. Hoci je v profesionálnej MMA kariére neporazená (9-0), pravdupovediac nemá za sebou zápasy so súperkou zvučného mena a v rebríčku bantamovej váhy momentálne okupuje  až siedme miesto. Aj preto si Ronda myslí, že jej súperka by sa radšej mala vyhnúť problémom ktoré prináša titul.

„Nemyslím, že by si to užívala, úprimne si myslím, že by jej to ubralo z kvality života. Ja sa stále iba učím takto žiť. Nie je to ľahké, ale musíte sa naučiť tešiť sa aj z maličkostí, ale stále ostať v strehu. Proste si nemyslím, že takýto život je pre každého,“ doplnila Ronda.

Nie je to ale po prvý krát keď Rousey útočila na svoje oponentky týmto spôsobom. Napríklad pred UFC 170 sa stala jej terčom Sara McMann, o ktorej tvrdila, že vlastne vôbec nechce vyhrať a má iné priority, ako napríklad dcéru. Neskôr prišiel rad aj na Bethe Correia. „Napríklad posledná dievčina,  je to stará, veľká suka, nakopala som jej zadok, zarobila veľa peňazí. A ja si iba hovorím, že je mi to jedno. Zabav sa s tými peniazmi.“

Ako to všetko dopadne sa dozvieme na akcii UFC 193, 14. Novembra v Austrálskom Melbourne.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Ronda si nemyslí, že výhra by Holly Holm prospela