Ronda Rousey prostredníctvom príspevku na sociálnych sieťach rozvírila vlnu špekulácií o jej budúcnosti

Dominik Balik|12. jan 2017 o 01:00

Iba jeden príspevok stačil na začatie búrlivých debát.

Bývalá šampiónka UFC Ronda Rousey (12-2 MMA, 6-2 UFC) sa po 13-mesačnej pauze, kedy na UFC 193 utrpela porážku od Holly Holm, postavila zasa do oktagonu. Návrat ale nedopadol podľa jej predstáv, keď jej Amanda Nunes na UFC 207 pripravila ďalší neúspech. Tentokrát knokautom už po 48 sekundách zápasu.

Druhá prehra v poradí vyústila do množstva otázok ohľadom jej budúcnosti. Rousey sa rozhodla dištancovať od akýchkoľvek médií a nebolo vydané žiadne oficiálne vyhlásenie. Prvá informácia od prehry prišla až v týchto dňoch, keď na sociálnych sieťach Ronda uverejnila citát z Harryho Pottera.

Ten môžeme voľne preložiť ako: „A tak sa úplné dno stalo solídnym základom, na ktorom prebudujem svoj život.“

K tomuto citátu ale nepriniesla žiadne vysvetlenie, nie je teda isté, či ním myslela svoju zápasnícku kariéru. Hoci prehra s Amandou Nunes bola určite ponižujúca, existuje veľa dôvodov, aby jej kariéra v oktagone pokračovala ďalej. Nielenže za zápas zarobila 3.000.000 $, ale UFC 207 údajne predalo zhruba 1,1 milióna pay-per-view, čo výrazne zvýšilo jej konečný zárobok.

Rousey má určite úmysel presadiť sa aj vo filme, televízii alebo profi wrestlingu. Či práve toto uspokojí jej súťaživosť a finančné nároky je otázka, na ktorú môže dať odpoveď iba ona.

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Ronda Rousey prostredníctvom príspevku na sociálnych sieťach rozvírila vlnu špekulácií o jej budúcnosti