Ronaldo zariadil víťazstvo Corinthians

SITA|12. mar 2009 o 08:19

Trojnásobný najlepší hráč roka v ankete Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Ronaldo sa v stredu prvý raz od svojho návratu na trávnik po vážnom zranení kolena objavil v základnej zostave Corinthians.

SAO PAULO. Trojnásobný najlepší hráč roka v ankete Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Ronaldo sa v stredu prvý raz od svojho návratu na trávnik po vážnom zranení kolena objavil v základnej zostave tímu Corinthians a za dôveru sa odvďačil víťazným gólom do siete Sao Caetano.

Brazílsky kanonier odohral v domácom zápase 13. kola šampionátu štátu Sao Paulo 76 minút a v úvode druhého polčasu rozjasal vypredaný 30-tisícový štadión Pacaembu. Ten potom pripravil Ronaldovi veľkolepý odchod na lavičku, keď ho na ploche nahradil Escudero.

Pre 31-ročného zakončovateľa to bol iba tretí súťažný zápas od vlaňajšieho zranenia ešte v službách talianskeho AC Miláno, v nedeľu proti Palmeiras svoj druhý pobyt na ihrisku v úlohe striedajúceho hráča zúročil na gól. Vtedy mal cenu jedného bodu za remízu 1:1, ten stredajší znamenal víťazstvo 2:1 po dokonalom obrate z 0:1. Corinthians vďaka nemu stiahli náskok na vedúcich Palmeiras v tabuľke "Paulisty" na rozdiel jedného bodu.

Výsledky stredajších stretnutí brazílskych regionálnych šampionátov vo futbale.

Šampionát štátu Sao Paulo - 13. kolo:

Oeste - Botafogo 1:1

Barueri - Bragantino 2:1

Portuguesa - Guaratingueta 1:0

Noroeste - Ponte Preta 3:1

Marilia - Guarani 2:1

Santo André - Mogi Mirim 4:0

Corinthians - Sao Caetano 2:1

Ituano - Palmeiras 1:1

Šampionát štátu Rio de Janeiro - Rio Cup:

Macae - Madureira 1:2

Fluminense - Volta Redonda 2:1

Friburguense - Tigres 2:1

Duque de Caxias - Flamengo 2:4

Nachádzate sa tu:
Domov