Ronaldo odmietol ponuku talianskej Sieny

SITA|6. nov 2008 o 09:39

Brazílčan Ronaldo odmietol ponuku pôsobiť v talianskom prvoligovom futbalovom klube AC Siena. V stredu to potvrdil agent najlepšieho strelca v histórii svetových šampionátov ...

SAO PAULO. Brazílčan Ronaldo odmietol ponuku pôsobiť v talianskom prvoligovom futbalovom klube AC Siena. V stredu to potvrdil agent najlepšieho strelca v histórii svetových šampionátov Fabiano Farah slovami: "Niet šance, že by hral za Sienu. Každý by mal rád v tíme hráča ako Ronaldo, oceňujeme záujem, ale pri všetkej úcte k Siene Ronaldo nemôže účinkovať v tíme, ktorý bojuje o udržanie v súťaži. Potrebuje hrať v mužstve, ktoré má vyššie ambície."

Siena je momentálne na 12. mieste 20-člennej tabuľky Serie A. Ronaldo sa prvý raz po svojom vážnom zranení ľavého kolena z februára tohto roka, ešte v drese AC Miláno, predvedie na trávniku v charitatívnom Zápase proti chudobe 17. novembra v marockom Feze. Stretnutie podporuje Organizácia Spojených národov. Ronaldo privedie na plochu tím, ktorý sa postaví proti družstvu vedenému Zinedinom Zidanom. Obaja kapitáni sú vyslancami dobrej vôle Rozvojového programu OSN.

O trojnásobného bývalého najlepšieho futbalistu sveta podľa FIFA (1996, 1997, 2002) sa medzičasom zaujímali aj anglický Manchester City, talianska Sampdoria Janov a francúzsky Paríž St. Germain, Ronaldovi sa najviac pozdáva možnosť pokračovať v kariére v brazílskom Flamengu.

Nachádzate sa tu:
Domov