Ronaldo obeťou svojho omylu a vydierania transvestitu

SITA|29. apr 2008 o 13:54

SAO PAULO 29. apríla (SITA, AP) - Brazílsky futbalový útočník Ronaldo sa počas svojho pobytu vo vlasti dostal do konfliktu s transvestitami v istom moteli v Riu de Janeiro. Výmena názorov skončila vypočúvaním ...

SAO PAULO 29. apríla (SITA, AP) - Brazílsky futbalový útočník Ronaldo sa počas svojho pobytu vo vlasti dostal do konfliktu s transvestitami v istom moteli v Riu de Janeiro. Výmena názorov skončila vypočúvaním polície, keďže futbalista AC Miláno zotavujúci sa z komplikovanej operácie kolena obvinil jedného muža prezlečeného za ženu z vydierania. Podľa policajného inšpektora Carlosa Augusta Nogueiru hádka vypukla až vtedy, keď Ronaldo zistil, že má dočinenia s mužmi a nie so ženami. Futbalista predpokladal, že ide o prostitútky a svoj omyl si uvedomil až v moteli. "Priznal sa, že sa chcel zabaviť. Nespáchal žiaden zločin, iba sa správal nemorálne," uviedol Nogueira.

Ronaldo vypovedal, že napriek sklamaniu chcel transvestitom zaplatiť, ale jeden z nich využil situáciu a žiadal ho o 50 000 realov (30 000 USD) ako odmenu za to, že príbeh neponúkne médiám. Tejto verzii zodpovedá aj správanie transvestitu, ktorý opustil policajnú stanicu skôr, ako stihol poskytnúť kompletnú výpoveď. Navyše obvinil Ronalda, že od neho chcel kúpiť drogy. V Brazílii prostitúcia nie je legálna.

Nachádzate sa tu:
Domov