Ronaldo ďakuje Siene za záujem, ešte sa nerozhodol

SITA|2. nov 2008 o 15:30

Brazílsky futbalista Ronaldo sa poďakoval talianskemu klubu AC Siena za záujem o jeho služby.

RÍM. Brazílsky futbalista Ronaldo sa poďakoval talianskemu klubu AC Siena za záujem o jeho služby, no podľa vlastných slov je ešte priskoro na definitívne rozhodnutie ohľadom jeho budúceho pôsobiska.

Prezident účastníka Serie A 2008/09, aktuálne 13. tímu ligovej tabuľky, Giovanni Lombardi Stronati, sa pred niekoľkými dňami usilovne snažil získať trojnásobného bývalého najlepšieho futbalistu sveta podľa FIFA (1996, 1997, 2002) do svojho klubu.

Ronaldo, ktorý nehral od februára tohto roka, kedy si v drese AC Miláno vážne zranil koleno v zápase proti Livornu (medzitým mu s “rossoneri” vypršala zmluva a novú nepodpísal), však na Apeninský polostrov odkázal, že zatiaľ nie je rozhodnutý, kam budú smerovať jeho ďalšie kroky.

“Počul som o záujme Sieny a skutočne im za tento interes veľmi pekne ďakujem. Momentálne sa však necítim na to, aby som dával akémukoľvek klubu prísľuby ohľadom môjho pôsobenia,” uviedol 32-ročný útočník pre denník Gazzetta dello Sport a ďalej pokračoval: “Keď budem cítiť, že som na sto percent pripravený, rozhodnem sa.” O Ronalda sa medzičasom zaujímali aj anglický Manchester City, talianska Sampdoria Janov a francúzsky Paríž St. Germain.

Nachádzate sa tu:
Domov