Ronaldo chce pomôcť krajanovi Adrianovi

Adriano
Adriano (Autor: ap)
SITA|11. apr 2009 o 13:19

Brazílsky útočník v službách Corinthians Sao Paulo Ronaldo vyjadril podporu svojmu krajanovi Adrianovi, ktorý sa po reprezentačnom zápase proti Peru nevrátil do tímu.

SAO PAULO. Brazílsky útočník v službách Corinthians Sao Paulo Ronaldo vyjadril podporu svojmu krajanovi Adrianovi, ktorý sa po reprezentačnom zápase proti Peru nevrátil do tímu Interu Miláno s odôvodnením, že sa v Taliansku cíti byť nešťastný a potrebuje si od futbalu oddýchnuť a prehodnotiť svoje ďalšie kroky.

"Prežíva ťažké časy. Urobím všetko pre to, aby som mu pomohol. Je to však iba medzi nami. Nechcem jeho konanie hodnotiť na verejnosti," poznamenal 32-ročný zakončovateľ Ronaldo, ktorý v minulosti pôsobil práve v Interi Miláno.

Objavili sa mnohé verzie vysvetlení, prečo sa Adriano nevrátil na Apeninský polostrov. Podľa samotného brazílskeho reprezentanta za tým nie je jeho prípadná choroba či závislosť na alkohole alebo drogách. "Nik nevie, o čo presne ide," upozornil Ronaldo, ktorý na margo mediálneho tlaku dodal: "Hviezdy sú rešpektované čoraz menej."

Nachádzate sa tu:
Domov