Ronaldo by si rád zahral s Robinhom, záujem má i PSG

SITA|10. okt 2008 o 17:54

Trojnásobný najlepší futbalista sveta podľa Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Brazílčan Ronaldo vyhlásil, že by si rád zahral po boku svojho krajana Robinha.

RIO DE JANEIRO. Trojnásobný najlepší futbalista sveta podľa Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Brazílčan Ronaldo vyhlásil, že by si rád zahral po boku svojho krajana Robinha v anglickom prvoligovom tíme Manchester City. Tridsaťdvaročný obávaný kanonier sa po nedávnom zotavení sa z vážneho zranenia kolena momentálne pripravuje s brazílskym Flamengom.

Najlepší strelec histórie záverečných turnajov majstrovstiev sveta je po vypršaní kontraktu s AC Miláno voľným hráčom a podľa kuloárnych informácii sa o jeho služby intenzívne zaujíma francúzsky veľkoklub Paríž St. Germain. "Paríž je mesto ktoré milujem, tím má navyše skvelú víziu a šancu na zisk ligového primátu. V Manchestri City však pôsobí môj dobrý kamarát Robinho, uvidíme, čo sa napokon stane. V súčasnosti sa plne sústredím na svoj návrat na súťažné trávniky, zvyšok príde neskôr," vyhlásil Ronaldo Luis Nazário de Lima, ako znie občianske meno dvojnásobného majstra sveta. Do úvahy však pripadá i scenár, podľa ktorého by si Ronaldo obliekol dres Falmenga.

"Medzi mnou a Flamengom existuje silné puto. Vedenie chce, aby som zostal, zatiaľ som sa však definitívne nerozhodol. Teším sa z toho, že som sa po dlhšom čase opäť zapojil do tréningu. Nemám ešte dostatočnú silu vo svaloch, ale koleno ma nebolí, čo je zo všetkého najdôležitejšie. Všetky tieto obety podstupujem z lásky k futbalu," uzavrel bývalý hráč PSV Eindhoven, FC Barcelony, Interu Miláno, Realu Madrid či AC Miláno.

Nachádzate sa tu:
Domov