Ronaldo: "Bol som taký tučný, že som sa nezmestil do šiat"

SITA|29. okt 2008 o 14:09

Brazílsky futbalový reprezentant Ronaldo sa priznal, že v tomto roku počas svojej rekonvalescencie po operácii kolena pribral natoľko, že sa dokonca nezmestil do oblečenia.

RIO DE JANEIRO. Tridsaťdvaročný útočník sa už takmer úplne zotavil zo zranenia a v súčasnosti si hľadá angažmán, pričom o jeho služby prejavili záujem anglický Manchester City či francúzsky Paríž St. Germain.

"Už som nemohol pribrať ani kilo, pretože by som si už nič nemohol obliecť. Musel som začať chudnúť, čo bola úplne najťažšia časť mojej rehabilitácie," povedal trojnásobný bývalý najlepší hráč sveta podľa FIFA (1996, 1997 a 2002) v rozhovore pre televíznu stanicu Sporttv. Najlepší strelec v histórii svetových šampionátov s 15 gólmi stále dúfa, že sa ešte niekedy objaví na trávniku v reprezentačnom drese Brazílie. "Na to však musím mať klub, pretože určite ma do národného tímu nevyberú len pre moju minulosť či sponzorov, ako si to mnohí mylne myslia," dodal bývalý hráč európskych veľkoklubov PSV Eindhoven, FC Barcelona, Inter Miláno, Real Madrid a AC Miláno.

Nachádzate sa tu:
Domov