Ronaldinho neuvažuje o odchode z Nou Campu, tvrdí jeho agent

SITA|8. apr 2008 o 14:04

MADRID 8. apríla (SITA) - Podľa Roberta de Assisa, agenta a brata útočníka španielskeho futbalového veľkoklubu FC Barcelona Ronaldinha v jednej osobe, nemá brazílsky loptový virtuóz záujem odísť z Nou ...

MADRID 8. apríla (SITA) - Podľa Roberta de Assisa, agenta a brata útočníka španielskeho futbalového veľkoklubu FC Barcelona Ronaldinha v jednej osobe, nemá brazílsky loptový virtuóz záujem odísť z Nou Campu. Po tom, ako De Assisa v poslednom období videli v Anglicku či Taliansku, sa rozhodol uviesť všetko na pravú mieru. "Moja práca je spojená s futbalom, takže je prirodzené, že veľa cestujem. Ronaldinho má s Barcelonou kontrakt do roku 2010 a ja mu momentálne naozaj nehľadám nič iné," povedal De Assis v interview pre španielsky športový magazín Don Balon.

Podľa špekulácii médií by chceli 28-rodáka z Porto Alegre získať do svojich radov najmä AC Miláno, FC Chelsea či Manchester City. Záujem o Ronaldinha potvrdil prezident "rossoneri" Silvio Berlusconi: "Chceme predložiť Barcelone serióznu ponuku, uvažujeme o výške sumy. Rozhodne máme záujem o jeho služby."

Katalánci sa údajne chcú bývalého najlepšieho hráča sveta zbaviť, keďže napríklad v aktuálnej sezóne nastúpil len v trinástich z 31 ligových stretnutí a v tomto ročníku si už viac nezahrá. Začiatkom apríla si totiž natiahol sval na pravej nohe a mimo hry bude minimálne šesť týždňov.

"V súčasnosti je Ronaldinho mierne na dne. Päť týždňov podstupoval špeciálnu liečbu, a potom sa mu stalo takéto niečo. Veľmi ho mrzí, že v najdôležitejšej fáze sezóny nemôže pomôcť svojim spoluhráčom. Verím, že už čoskoro bude môcť opäť hrať," dodal De Assis.

Nachádzate sa tu:
Domov