Ronaldinha nechajte na pokoji, bráni svojho spoluhráča Eto'o

SITA|2. apr 2008 o 19:34

MADRID 2. apríla (SITA, AFP) - Trojnásobný najlepší futbalista Afriky a útočník FC Barcelona Samuel Eto'o apeloval na médiá, aby prestali špekulovať o zdravotných problémoch jeho tímového kolegu z dresu ...

MADRID 2. apríla (SITA, AFP) - Trojnásobný najlepší futbalista Afriky a útočník FC Barcelona Samuel Eto'o apeloval na médiá, aby prestali špekulovať o zdravotných problémoch jeho tímového kolegu z dresu katalánskeho veľkoklubu Ronaldinha. Brazílska futbalového hviezda vynechala posledné štyri zápasy svojho klubu v španielskej najvyššej súťaži Primera División pre svalové zranenie nohy. "Nechajte Ronaldinha na pokoji," zastával sa svojho kolegu kamerunský útočník a ďalej pokračoval: "Každý píše a hovorí len o jeho zranení, ale nikto si nepočká na jeho vyjadrenie. Nechajte ho tak, keď bude na to pripravený, určite poskytne rozhovor. Keď tvrdí, že je zranený, tak je to určite pravda. Niektoré zranenia predsa neodhalí ani röntgenový snímok."

Eto'o tak narážal na špekulácie zo strany médií, podľa ktorých si svoje zranenie 28-ročný brazílsky reprezentant len vymýšľa a predznamenáva tak koniec svojej kariéry v katalánskom klube. Prezident Barcy Joan Laporta však poprel akékoľvek spory medzi zástupcami klubu a bývalým najlepším futbalistom planéty, ako aj jeho prípadný odchod do iného klubu. Tréner FC Barcelona Frank Rijkaard potvrdil, že Ronaldinho neodohral posledné zápasy pre bolesti v pravej nohe, ale záverečná lekárska správa nepreukázala žiadne svalové poškodenie jeho údajne zranenej nohy. Napriek všetkým fámam a špekuláciám sa Ronaldinho objavil na poslednom tréningu svojho mužstva a so svojimi spoluhráčmi absolvoval celú tréningovú jednotku.


Nachádzate sa tu:
Domov