Ronald Paradeiser už dnes vyzve legendárneho Jaroslava Poborského

Vladimír Bilohuščin|15. sep 2017 o 02:00

Karlove Vary zažijú stret generácii. Ronald Paradeiser vyzve ´Číňana´.

Už dnes je na programe podujatie XFN 4, na ktorom budeme mať dvojnásobné zastúpenie. V co-main evente večera sa pritom predstaví mladá krv v podobe Ronalda Paradeisera, ktorý vyzve nestarnúceho Jaroslava ´Číňana´ Poborského.

Ronald včera úspešne navážil, a tak mu nič nebráni v podaní ďalšieho presvedčivého výkonu. “Včera musel Rony ešte zhadzovať okolo 300 gramov, ale prebehlo to v poriadku,” prezradil hlavný tréner OFA Bratislava Ilja Škondrič.

Škonrdič je s prípravou svojho zverenca spokojný a očakáva dobrý duel. “Natrénované má perfektne, je veľmi silný a cíti sa dobre.”

V plnej hale to nebude mať mladá puška určite ľahké, veď ´Číňan´ má na svojom konte takmer 70 profi zápasov, a tak budú skúsenosti na jeho strane. “Číňan je veľmi skúsený bojovník, je to môj dobrý kamarát a vážim si ho. Poznáme jeho kvality. Rony je ale mladý, divý, šikovný fighter. Ideme si po výhru,” dodáva Škondrič.

Okrem Paradeisera sa v hlavnom zápase večera predstaví aj druhý mladík, Miroslav Hladký, ktorý vyzve ďalšiu českú legendu Petra Knížeho.

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Ronald Paradeiser už dnes vyzve legendárneho Jaroslava Poborského