Rögle sa zbavilo siedmich hráčov vrátane Lintnera

(Autor: SME - Vladimír Šimíček)
SITA|8. apr 2013 o 13:25

Lintner hovorí o najväčšom sklamaní v kariére.

AANGELHOLM. Slovenský hokejista Richard Lintner končí pôsobenie vo švédskom tíme Rögle BK. Vedenie klubu z Aangelholmu po neúspechu v baráži o elitserien sa rozhodlo pre zmeny v kádri.

Odchádza sedmička hráčov, okrem Lintnera aj Fredrik Warg, Martin Gerber, Lasse Kukkonen, Juhamtti Aaltonen, Mike Iggulden a Andrée Brendheden.

Prvou novou tvárou pre sezónu 2013/2014 je obranca Andreas Lilja, víťaz Stanleyho pohár 2008 s Detroitom.

Lintner prišiel do Rögle na záver sezóny. Vzhľadom na výluku si dlhšie hľadal klub, v úvode ročníka odohral sedem zápasov v slovenskej extralige za Piešťany a Trenčín.

V elitserien si v základnej časti pripísal do štatistík v dvanástich súbojoch osem bodov (3+5). V baráži dosiahol len jednu asistenciu. Rögle skončilo v šesťčlennej kvalifikácii o účasť v najvyššej súťaži na 5. mieste.

"Prežívam najväčšie sklamanie kariéry. Čo prinesie budúcnosť, zatiaľ neriešim. Som sklamaný, že sa mi nepodarilo skórovať v baráži. Už od môjho príchodu som cítil veľkú podporu zo strany fanúšikov. Nezaslúžia si podobný koniec. Som si stopercentne istý, že každý hráč odovzdal všetko pre úspech," povedal pre Helsingborg Dagblad Lintner.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»Rögle sa zbavilo siedmich hráčov vrátane Lintnera