Richard Čech novým generálnym riaditeľom Dukly B. Bystrica

SITA|27. dec 2007 o 17:42

BANSKÁ BYSTRICA 27. decembra (SITA) - Po skončení jesennej časti najvyššej slovenskej futbalovej súťaže - Corgoň ligy 2007/08 nastal v FK Dukla Banská Bystrica prievan nielen v hráčskom kádri, ale aj ...

BANSKÁ BYSTRICA 27. decembra (SITA) - Po skončení jesennej časti najvyššej slovenskej futbalovej súťaže - Corgoň ligy 2007/08 nastal v FK Dukla Banská Bystrica prievan nielen v hráčskom kádri, ale aj vo vedení klubu. Na Štiavničkách skončili piati členovia manažmentu, z toho až traja riaditelia - výkonný Ľubor Podracký, športový Karol Ihring ako aj riaditeľ mládeže Jozef Prochotský. Od 1. januára 2008 už budú vo vedení mužstva spod Urpína nové tváre, ktoré schválilo predstavenstvo akciovej spoločnosti FK Dukla, a. s. na čele s predsedom Jánom Kováčikom.

Generálnym riaditeľom banskobystrického tímu sa stal 28-ročný Richard Čech, ktorý je najvyššou autoritou klubu, komunikuje a predkladá návrhy predstavenstvu akciovej spoločnosti, s ktorým konzultuje všetky dôležité rozhodnutia. Novým športovým riaditeľom bude od Nového roka 39-ročný Peter Dzúrik, ktorého náplňou práce bude zabezpečenie, zodpovednosť a celková starostlivosť o seniorské mužstvo FK Dukla a. s. Ďalší bývalý futbalista obliekajúci v minulosti "červeno-biely" dres B. Bystrice, 36-ročný Dušan Tóth, sa stal riaditeľom skautingu. Jeho úlohou bude vybudovanie systému skautingu, sledovanie a vytypovanie vhodných hráčov pre FK Dukla, a. s., nastavenie mechanizmov, ktoré povedú k zvýšenému uplatneniu odchovancov Dukly v A-mužstve a k efektívnejšej práci s kmeňovými hráčmi, ktorí sú na hosťovaní. Funkciu finančného riaditeľa prevezme 29-ročný Vladimír Hiadlovský, ktorý bude zodpovedný za finančný rozpočet klubu a organizáciu finančného oddelenia.

Novým manažérom mládeže sa stal 31-ročný Miloš Foltán, ktorý by mal úzko spolupracovať so šéftrénerom mládeže, 60-ročným Vladislavom Koštialom. Generálnym sekretárom aj naďalej zostáva Tomáš Geist, ktorého hlavnou pracovnou náplňou bude zastupovanie klubu v komisiách Slovenského futbalového zväzu (SFZ) a administratívna činnosť. V pozícii riaditeľa technického úseku bude v Dukle Banská Bystrica aj naďalej pôsobiť Marián Strelec.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Richard Čech novým generálnym riaditeľom Dukly B. Bystrica