Reid napokon bez záujmu vymeniť Sunderland za Thajsko

SITA|9. dec 2008 o 09:16

Anglický futbalový tréner Peter Reid dementoval správy britských médií o svojom črtajúcom sa presune z lavičky thajskej reprezentácie na uvoľnený post kouča domáceho prvoligového klubu AFC Sunderland.

SUNDERLAND.

"Povedal som, že raz sa vrátim domov. Mám však v Ázii platný kontrakt a dokončím svoju misiu. Nevyhlásil som, že chcem zamieriť do Sunderlandu. Občas sa stáva, že médiá prekrútia význam. Nik mi neponúkol takúto funkciu a ani by som ju neprijal," povedal Reid a označil akýkoľvek iný výklad svojich predchádzajúcich vyhlásení za dezinterpretáciu.

Reid viedol AFC v období 1995 - 2002 a medzičasom pôsobil aj v Leedsi a Coventry. V Thajsku nastúpil k národnému tímu v auguste na 4 roky, ale klauzula v zmluve mu umožňuje odísť, ak sa vyskytne šanca dostať angažmán v anglickom klube. Podľa denníka Daily Mail mal 52-ročného liverpoolskeho rodáka kontaktovať prezident klubu Niall Quinn.

Minulý štvrtok odstúpil z pozície trénera Sunderlandu Roy Keane. Horúcimi kandidátmi na nástupníctvo sú najmä Sam Allardyce a Alan Curbishley. Skloňujú sa však aj mená Gordon Strachan a Martin Jol, hoci obaja sú viazaní vo svojich kluboch - Celticu Glasgow, resp. Hamburgeri SV.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Reid napokon bez záujmu vymeniť Sunderland za Thajsko