Rangers získali obrancu Cuellara z Osasuny Pamplona

SITA|6. júl 2007 o 15:12

GLASGOW 6. júla (SITA, AFP) - Škótsky prvoligový futbalový klub Glasgow Rangers, v drese ktorého pôsobí aj slovenský reprezentačný útočník Filip Šebo, získal posilu do svojich zadných radov. "Jazdcom" ...

GLASGOW 6. júla (SITA, AFP) - Škótsky prvoligový futbalový klub Glasgow Rangers, v drese ktorého pôsobí aj slovenský reprezentačný útočník Filip Šebo, získal posilu do svojich zadných radov. "Jazdcom" sa za dva milióny britských libier upísal obranca španielskej Osasuny Pamplona Carlos Cuellar. Dvadsaťpäťročný bek súhlasil s podmienkami v Ibrox Parku po tom, ako úspešne prešiel lekárskou prehliadkou. "Veľmi nás upútali, keď sme Osasunu sledovali pred naším dvojzápasom v minulej sezóne Pohára UEFA. Stále sme ho mali v hľadáčiku a napokon sme sa rozhodli predložiť Osasune našu ponuku. Veľmi ma teší, že sa nám ho napokon podarilo získať. Som presvedčený, že bude našou veľkou oporou," nechal sa počuť kormidelník Rangers Walter Smith.

Do tímu "jazdcov" pribudli pred začiatkom sezóny už traja noví útočníci - DaMarcus Beasley z PSV Eindhoven, Jean-Claude Darcheville z Girondins Bordeaux a Alan Gow z Falkirku, čo ohrozilo pozíciu odchovanca Interu Bratislava v tíme Waltera Smitha.


Nachádzate sa tu:
Domov