Rangers sa rozhodli pre Näslunda, Jágr v New Yorku končí

TASR|4. júl 2008 o 07:00

New York 4. júla (TASR) - Zámorský hokejový klub New York Rangers sa dohodol na zmluve so švédskym útočníkom Markusom Näslundom. Nový kontrakt znie na ...

New York 4. júla (TASR) - Zámorský hokejový klub New York Rangers sa dohodol na zmluve so švédskym útočníkom Markusom Näslundom. Nový kontrakt znie na 2 roky, počas ktorých zarobí švédsky krídelník 8 miliónov dolárov. Týmto krokom vedenia jazdcov sa pravdepodobne uzavrela kapitola Jaromíra Jágra v najväčšom meste USA.

Näslund pôsobil posledných 12 sezón NHL vo Vancouveri, 8 z nich bol aj kapitánom kanadského tímu. V tej uplynulej zaznamenal 25 gólov a 30 asistencií v drese kosatiek.

Angažovanie 35-ročného veterána zavŕšilo trojdňovú čulú aktivitu vedenia Rangers na trhu voľných hráčov. Počas nej sa im podarilo upísať si obrancov Dmitrija Kalinina z Buffala, Wadea Reddena z Ottawy a útočníkov Aarona Vorosa z Minnesoty a Patricka Rismillera zo San Jose.

Koniec Jaromíra Jágra v New Yorku vidí ako hotovú vec aj generálny manažér Rangers Glen Sather. "Je veľmi nešťastné, že sa veci ako pôsobenie Jágra v NYR končia. Je to smutné, ale s najväčšou pravdepodobnosťou je to tak."

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Rangers sa rozhodli pre Näslunda, Jágr v New Yorku končí