Räikkönen stále verí v zisk titulu

SITA|18. sep 2008 o 21:10

SCARPERIA 18. septembra (SITA, AP) - Pilot stajne Ferrari Kimi Räikkönen stále verí v zisk titulu majstra sveta motoristickej formuly 1 aj napriek tomu, že do skončenia aktuálnej edície šampionátu zostávajú ...

SCARPERIA 18. septembra (SITA, AP) - Pilot stajne Ferrari Kimi Räikkönen stále verí v zisk titulu majstra sveta motoristickej formuly 1 aj napriek tomu, že do skončenia aktuálnej edície šampionátu zostávajú už iba štyri podujatia. Čoskoro 29-ročný jazdec (nar. 17. októbra 1979) figuruje v priebežnom hodnotení seriálu ako obhajca lanského triumfu až na štvrtej priečke so stratou 21 bodov (57 oproti 78) na vedúceho Lewisa Hamiltona. "Určite to nebude jednoduché, ale vyskúšam to a budem sa snažiť pomôcť i tímu," nechal sa po štvrtkovom testovaní počuť Fín a dodal: "V ostatnej dobe sa mi príliš nedarilo a momentálne sa plne sústredím na zlepšenie svojich výkonov tak, aby som po skončení šampionátu mohol byť so sebou spokojný."

Nasledujúca Veľká cena sa uskutoční 28. septembra v Singapure. Druhý pilot Ferrari Felipe Massa stráca na Hamiltona priebežne jediný bod, tretí je Robert Kubica so ziskom 64 bodov.


Nachádzate sa tu:
Domov»Formula 1»Räikkönen stále verí v zisk titulu