Radivojeviča prekvapila hra Viťaza Čechov

TASR|5. okt 2011 o 10:51

Jednu asistenciu si pri víťazstve hokejistov Atlantu Mytišči nad Viťazom Čechov pripísal Branko Radivojevič.

MOSKVA. Jednu asistenciu si pri víťazstve hokejistov Atlantu Mytišči nad Viťazom Čechov (2:1 pp) v KHL zapísal útočník moskovského tímu Branko Radivojevič. Bola už jeho šiestou v tomto ročníku KHL a spolu s jedným gólom tak má na svojom konte už sedem bodov. Tie ho v rámci klubu radia na prvé miesto medzi útočníkmi.

"Nečakal som od Viťaza taký dobrý a rozumný hokej. Prekvapili ma. Jednoducho som nevedel, že môžu takto hrať," citoval Slováka Sovetskij sport. "V predchádzajúcich sezónach, keď som hrával za Spartak, to vždy z ich strany bol surový kanadský hokej. V tomto zápase ale oni veľmi dobre korčuľovali a jednoducho čítali hokej. Zvlášť ich prvá formácia hrala prvotriedne, veľmi sa mi páčila."

Radivojevič tiež ocenil hru svojho mužstva v presilovkách. "Žiaľ, opäť sme v nich neskórovali. Toto musíme ešte doladiť. Prečo nám to nejde, neviem. Puky nám tam akosi odskakujú," konštatoval 30-ročný slovenský legionár.

Mrzelo ho, že opäť prišli o bod, rovnako ako v Minsku v poslednej minúte. "Pravda, tam sme mali dve vylúčenia a inkasovali sme dva góly. Ale teraz sme hrali v rovnovážnom stave a vtedy nemôžeme dostať gól. Troška sme stratili koncentráciu. Také veci sa nám nemôžu stávať. Sme profesionáli a musíme vedieť ako máme hrať."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Radivojeviča prekvapila hra Viťaza Čechov