Puyol neverí, že by mohol stihnúť euro

SITA|9. máj 2012 o 13:25

Kapitán futbalistov FC Barcelona Carles Puyol zrejme príde pre zranenie o účasť na majstrovstvách Európy v Poľsku a na Ukrajine.

BARCELONA. Španielsky obranca dohral posledné ligové stretnutie v sobotu s Espanyolom Barcelona so sebazaprením, následné vyšetrenia odhalili zranenie pravého kolena a čaká ho operácia. Po chirurgickom zákroku by mala nasledovať približne 6-týždňová liečba.

"Po sérii testov sme sa rozhodli, že Puyol pôjde na operáciu, ktorú by mal absolvovať v sobotu 12. mája," uviedlo vedenie klubu v stanovisku na svojom webe fcbarcelona.com.

V stredu sa k nepríjemnej záležitosti vyjadril aj 34-ročný Puyol: "Úprimne si myslím, že sa nestihnem včas zotaviť, ale počkajme si na priebeh a vývoj operácie. Myslím si, že na šampionát pocestuje ten, kto bude v lepšej forme. Momentálne by som sa nechcel vyjadrovať k mojej budúcnosti v národnom tíme."

Kouč "La Furia Roja" Vicente de Bosque podľa všetkého do stredu obrany postaví ku Gerardovi Piquému Sergia Ramosa, do úvahy prichádza aj nominácia Javiho Martíneza.

Majstri sveta Španieli začínajú cestu za obhajobou kontinentálneho prvenstva z roku 2008 10. júna súbojom s Talianskom. Puyol doteraz odohral v španielskej reprezentácii 99 duelov.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Puyol neverí, že by mohol stihnúť euro