Pukač si na Kertésza verí. Ako ďalšieho súpera spomína Jura Matúška

(Zdroj: OKTAGON MMA)
Daniel Stankovič, Adrián Mečiar|10. sep 2021 o 20:00 (aktualizované 12. sep 2021 o 19:16)

Známeho slovenského bojovníka čaká náročný duel.

BRATISLAVA. Turnaj Oktagon 27 v Bratislave prinesie okrem očakávaného titulového súboja v perovej váhe aj duel popredných bojovníkov weltrovej divízie.

V hlavnom predzápase večera vyzve slovenský zápasník Róbert Pukač štvrtého muža rebríčka divízie do 77 kilogramov Matého Kertésza.

S Malachom mu išlo o veľa

Bratislavský rodák sa naposledy do zápasu zasiahol tento rok v marci, kde proti Čechovi Janovi Malachovi nastupoval v úlohe bojovníka, ktorý má za sebou dve porážky za sebou.

Tlak pred dôležitým súbojom asi najlepšie charakterizovala jeho víťazná oslava plná emócií. Aj s odstupom mesiacov Pukač hovorí o náročnom období pred súbojom s Malachom.

„Áno, tlak bol, ale to som si ho vytvoril len ja svojimi očakávaniami, že som nechcel prehrať. Oktagon to aj tak prezentoval, že som prehral dve zápasy po sebe, takže áno, bol tam tlak. Prirodzene každý športovec chce vyhrať,“ zdôrazňuje 29-ročný zápasník.

V Bratislave ho čaká náročný zápas

Čo sa týka súboja medzi Pukačom a Kertészom, vo všeobecnosti sa očakáva technický duel v postoji.

Zástupca známeho bratislavského klubu Octagon Fighting Academy tieto slová potvrdil a dodal, že pôjde o duel vo veľkej intenzite. Svojho maďarského protivníka si študovať nemusel, jeho zápasy pod domácou organizáciou má napozerané.

„Súpera som študovať nemusel, lebo všetky tie jeho zápasy som sledoval. Viem čo od neho očakávať. Diváci môžu očakávať vysokú intenzitu súboja, rovnako ako technickú vyspelosť.“

A s kým by si chcel bojovník s prezývkou Diamantový Čávo zmerať sily nabudúce?

„Nechcem sa nejako pozerať do budúcnosti, ale ak by to vyšlo, tak potom by som mohol ísť s tým Jurom Matúškom, či ako sa to volá. Teraz na to nedošlo, lebo on chcel ten zápas na Štvanici, ja som zase chcel bojovať až tu v Bratislave,“ zakončil Pukač.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Pukač si na Kertésza verí. Ako ďalšieho súpera spomína Jura Matúška