Jungwirtha považujem za väčšiu hrozbu ako Valenciu, hovorí Robo Pukač

Pukač po vážení na podujatie Oktagon Prime 5
Pukač po vážení na podujatie Oktagon Prime 5 (Zdroj: Instagram: Róbert Pukač)
Vladimír Bilohuščin|26. mar 2022 o 09:46

Pukač verí, źe k výhre vedie viacero ciest.

ŠAMORÍN. Podujatie Oktagon v sobotu večer pokračuje piatym turnajom zo série Prime. Na štartovke nebude chýbať slovenský bojovník Róbert Pukač, ktorý sa vo velterovej váhe stretne s Nemcom Christianom Jungwirthom.

Pukač mal pôvodne zápasiť s Cristianom Valenciom. Zdravotné komplikácie ale Španielovi nedovolili nastúpiť.

Zástupcu Octagon Fighting Academy Bratislava zmena súpera nevyviedla z rytmu. Práve naopak, Pukač túto zmenu privítal a dodala mu nový impulz.

„Zmenu súpera hodnotím veľmi pozitívne, lebo Valencia bol pomerne nevýrazný súper, veľmi som ho nepoznal, rovnako ani ľudia. Jungwirtha taktiež považujem za väčšiu hrozbu ako Valenciu,“ objasnil Pukač pre Sportnet.

„Akonáhle mi súpera zmenili na Jungwirtha, tak mi to dodalo oheň, lebo je to podľa mňa zvučnejšie meno, ľudia ho poznajú a viem, že takýto súper vo mne vybičuje kvalitnejší výkon. Takže som túto zmenu prijal veľmi pozitívne.“

Príprava na súboj podľa možností prebehla presne podľa plánu a Pukač si myslí, že viac už v podstate nemohol spraviť.

„Po zmene súpera som v príprave nič extra nemenil, všetko pokračovalo v zabehnutých koľajách,“ hovorí.

‘Diamantový čávo‘, ako znie prezývka Pukača, hodnotí Jungwirtha ako húževnatého súpera a veľkého srdciara s dobrou fyzickou kondíciou. Verí, že na súpera nájde recept.

„Myslím si, že ciest k úspechu by mohlo byť viacero. Ukázalo sa, že má nejaké diery v postoji a aj na zemi sme mali možnosť vidieť, že sa to s ním dá,“ dodáva.

Zápas Pukač vs. Jungwirth uzavrie prezápasovú kartu podujatia Oktagon Prime 5. Turnaj sa začína v Šamoríne v sobotu 26.3. o 18:00.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Jungwirtha považujem za väčšiu hrozbu ako Valenciu, hovorí Robo Pukač