Zvíťazia Slováci znovu? Hraj Gólovú trefu i Tipérske milióny v Niké!

(Autor: Niké)
Inzercia|20. jún 2024 o 19:15

Slovensko žije futbalom! Našim reprezentantom sa podarilo nevídaný kúsok. Zdolali Belgicko 1:0 a pobláznili celý národ. V piatok ich čaká ďalšia skúška, v Düsseldorfe ich vyzve Ukrajina.

Fandi našim s podaným tiketom, veď Niké má pre teba hneď dve bonusové akcie – Tipérske milióny a Gólová trefa. V oboch si môžeš prísť na parádny balík!

Miliónové Euro

Od začiatku šampionátu sa tipéri môžu v Niké zapojiť do akcie Tipérske milióny. Je to úplne jednoduché, treba tipovať aspoň za 10 eur a ak sa ti to podarí, po troch dňoch dostaneš podiel z 200-tisíc eur.

(Autor: Niké)

Prvý blok úspešní tipéri zinkasovali vyše 15 eur! Dnes začína už 3. kolo, ale pozor, nastala malá zmena. Tiket nemusíš podať v daný deň, ale stačí keď je vtedy tiket vyhodnotený.

To znamená, že ak si dnes podáš tikety za 10 eur bez kurzovej podmienky na dnešný, zajtrajší a pozajtrajší zápas, splnil si podmienky a hráš Tipérske milióny. Tak neváhaj a tipuj!

Úspešný tipér dostal 416 eur!

Na zápasy Slovenska si Niké pripravilo ešte jednu akciu pre tipérov – Gólovú trefu. Stačí podať aspoň za 10 eur tiket s tipom na presný výsledok a ak trafíš, dostaneš nielen výhru z tiketu, ale i podiel z 15-tisíc eur.

Dá sa na to ísť dvomi spôsobmi. Buď tipneš pravdepodobný výsledok, ale podiel nebude príliš vysoký, alebo zariskuješ a ak trafíš, vyhráš slušný balík.

Proti Belgicku bola správna druhá možnosť. Presný výsledok 1:0 pre Slovensko tipovalo len 36 hráčov, čiže každý získal úžasných 416 eur.

Tak čo, ako dopadne zápas Slovensko – Ukrajina? Laco Borbély tipuje remízu 2:2 v kurze 13,0!

„Čaká nás jeden z najťažších zápasov vzhľadom na okolnosti, ktoré sa udiali. Sme vo výhodnej pozícii, na postup nám stačí získať bod, zatiaľ čo Ukrajina bude bojovať o holý futbalový život. Dôležité bude naše správne taktickej nastavenie, musíme k tomu pristúpiť s výsledkovým pragmatizmom. Musíme sa vyvarovať chybám v obrannej zóne a ofenzívnym pressingom spomaľovať akcie súpera.“

Slovenskú verí polovica tipérov

Slováci našim proti Belgicku vôbec neverili, keď iba 3% predpokladalo náš triumf. Teraz je to zásluhou eufórie a ľahšieho súpera oveľa vyrovnanejšie.

Až 48 % dúfa v slovenské víťazstvo, ale podobných 40% si myslí, že Ukrajina napraví zaváhanie s Rumunskom a pripíše si plný bodový zisk. Len 12% tuší remízu.

V Niké je na zápas Slovensko - Ukrajina podaných mnoho tiketov, ale najviac našim verí tipér, ktorý podal tiket za 300 eur v kurze 3,60 a ak zvíťazíme, zinkasuje 1 072 eur.

Pekné tikety sa nájdu aj na Ukrajinu. Ak zvíťazí náš súper, jeden z tipérov, ktorý podal tiket za 1 500 eur, získa 3 225 eur.

Máme tu však aj optimistu, ktorý podal po pondelkovej výhre tiket, že Slovensko vyhrá skupinu. Z 900 eur môže urobiť 2 520 eur. Neváhaj a inšpiruj sa!

Nachádzate sa tu:
Domov»Blog»Zvíťazia Slováci znovu? Hraj Gólovú trefu i Tipérske milióny v Niké!