Proti Ukrajincom bez Lacka: Noha nie je doliečená

Lukáš Lacko.
Lukáš Lacko. (Autor: TASR)
SITA|16. sep 2011 o 13:43

Lukáš Lacko nie je v kádri domácich na stretnutie s Ukrajincami. Singlovou jednotkou tímu SR pod vedením kapitána Miloslava Mečířa je Martin Kližan.

BRATISLAVA. Úradujúci slovenský Tenista roka Lukáš Lacko napokon nie je v kádri domácich na bratislavské stretnutie s Ukrajincami v rozhodujúcom 2. kole play-off o zotrvanie v I. skupine euroafrickej zóny Davisovho pohára (16. - 18. septembra). Sám skonštatoval, že je to vzhľadom na všetky okolnosti rozumné riešenie.

"S Milošom som mal dlhý rozhovor ohľadom nominácie. Herne sa cítim fajn, ale noha ešte nie je 100-percentne doliečená. Hrozilo riziko, že po ťažkom piatku by som nemusel byť ´ready´ na nedeľu. Rozhodli sme sa pre Paľa, hoci príliš dobrý pocit z jeho hry nemám. Verím však, že ho diváci trošku poženú, a bude hrať dobre. Mimochodom, ´Stachy´ predvádzal na tréningoch najslabšie výkony z Ukrajincov, ale je to skúsený hráč a v piatok od neho očakávam úplne iný ´level´," poznamenal Lukáš Lacko na facebookovej "stene" konta Slovenský tenis.

"K výhrade, že pre Červenáka nemusia byť tieto slová práve povzbudzujúce, dodal: "´Klídek´. S Paľom sme sa bavili, čo a ako na Ukrajincov. On sám tiež cíti, že môže hrať lepšie, a verím, že bude."

Singlovou jednotkou tímu SR pod vedením kapitána Miloslava Mečířa je Martin Kližan, ktorý v piatok o 14.00 h na antuke v Sibamac aréne NTC nastúpi proti Iľjovi Marčenkovi. Nasledovať bude duel Pavla Červenáka so Sergijom Stachovským.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Davis Cup»Proti Ukrajincom bez Lacka: Noha nie je doliečená