Prihrávku, akú ponúkol Lucas Leiva, nacvičujeme každý deň, priznal Klopp

Emre Can (v páde) rozhodol krásnym gólom.
Emre Can (v páde) rozhodol krásnym gólom. (Autor: TASR/AP)
SITA|2. máj 2017 o 10:29

Liverpool zdolal Watford gólom Emreho Cana.

WATFORD. Futbalisti anglického klubu FC Liverpool dosiahli v pondelňajšom súboji tridsiateho piateho kola tamojšej najvyššej súťaže víťazstvo na ihrisku Watfordu (1:0). Tri body pre hostí zariadil v 45. minúte krásnymi "nožničkami" nemecký legionár Emre Can po centri Lucasa Leivu.

Liverpoolčania figurujú v tabuľke Premier League na treťom mieste so ziskom 69 bodov. Do konca súťaže odohrajú ešte tri stretnutia, o jedno menej ako štvrtý Manchester City (66) a piaty Manchester United (65).

Liverpool vyhral najtesnejším rozdielom. Zápase vo Watforde si odniesol jeden jeho hráč: fotogaléria

2.5.2017

"Bol to ťažký zápas proti hlboko brániacemu súperovi. Oproti minulému týždňu, keď sme prehrali s Crystal Palace (1:2), sme sa o dosť zlepšili, boli sme trpezlivejší," povedal podľa oficiálneho klubového webu kouč víťazného mužstva Jürgen Klopp.

"Emreho zásah som videl iba raz, ale vyzeralo to celkom pekne. Takéto zakončenie na tréningu neskúšame, ale prihrávku, ktorú predviedol Lucas Leiva, nacvičujeme od prvého dňa, keď som prišiel do Liverpoolu," priznal.

Mužstvo z Anfieldu sa naposledy predstavilo v Lige majstrov v sezóne 2014/2015. Štyridsaťdeväťročný Klopp túži v zostávajúcom priebehu anglickej ligovej súťaže získať plný počet bodov.

"Musíme zostať sústredení. Sme pod tlakom, to áno, ale tlak na konci sezóny znamená, že o niečo bojujete. Je to pozitívny tlak. Musíme naďalej tvrdo pracovať a snažiť sa získať všetky body, o ktoré sa ešte hrá," doplnil.

Niekdajší tréner Mainzu a Borussie Dortmund musel vo Watforde už v 13. minúte zamiešať so zostavou, keď pre zranenie stehenného svalu odstúpil z hry Philippe Coutinho. Brazílčan však po zápase upokojil fanúšikov Liverpoolu, keď na instagrame uviedol: "Nie je to nič vážne."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Prihrávku, akú ponúkol Lucas Leiva, nacvičujeme každý deň, priznal Klopp