Pre mňa je to "zvíťaziť, alebo zomrieť", hovorí Chris Weidman

Oliver Gajdoš|28. mar 2016 o 02:00

Chris Weidman je na odvetu s Luckom Rockholdom extrémne motivovaný a pre zisk opasku urobí čokoľvek.

Weidman (13-1, 9-1 UFC) ťahal do stretnutia s Lukom Rockholdom šnúru 13 víťazstiev v rade. Šampiónom strednej váhy sa stal 6. júla 2013 na UFC 162, keď šokoval celý svet a porazil Andersona Silvu, ktorý vtedy prehral prvý krát v organizácii UFC. Ako sa hovorí na každého chlapa je chlap a aj Chris Weidman tiež okúsil tŕpku chuť prvej prehry na UFC 194.

Ako sám hovorí je motivovanejší ako kedykoľvek predtým a do svojho ďalšieho zápasu dá všetko. „Je to pre mňa zvíťaziť alebo zomrieť. Musím tam ísť a dominovať, je to hranica mojej kariéry. Je to pre mňa všetko, je to väčší zápas ako zápasy s Andersom Silvom. Už som začal tréningový kemp. Na môj prvý zápas s Rockholdom som sa pripravoval 6 týždňov, teraz to bude 12. Budem veľmi dobre pripravený.“

Luke Rockhold (15-2, 5-1 UFC), bývalý šampión Strikeforce, zažíva vydarené obdobie. Je to jediný šampión strednej váhy, ktorému sa podarilo vybojovať si opasok v organizáciach Strikeforce aj UFC. Tvrdí, že v prvom zápase s Weidmanom bol chorý a aj tak zvíťazil a pred odvetou si verí na toľko, že vyhlásil že Weidmana ukončí už v druhom kole.

Určite sa máme na čo tešiť, v hlavnej karte večera totiž uvidíme aj zápas o opasok bantamovej váhy medzi Dominickom Cruzom a Urijahom Faberom. V ľahkej váhe sa predtým stretnú Dustin Poirier s Bobbym Greenom a mnohí iní. 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Pre mňa je to "zvíťaziť, alebo zomrieť", hovorí Chris Weidman