Poirier: Conor sa mi vyhrážal smrťou. Stretneme sa opäť

(Zdroj: Zuffa LLC, Autor: Chris Unger)
Daniel Stankovič|11. júl 2021 o 19:54 (aktualizované 11. júl 2021 o 19:54)

Nie je koniec.

LAS VEGAS. Tretí vzájomný zápas Conora McGregora a Dustina Poiriera bol všetkým, len nie zavŕšením rivality.

Duel sa skončil predčasne smolným zranením, írsky bojovník urážal svojho súpera aj po prehre a aby toho nebolo málo, vyzerá to, že sa v budúcnosti dočkáme ďalšieho súboja medzi oboma zápasníkmi.

Pred zápasom medzi elitnými bojovníkmi ľahkej váhy UFC boli diváci svedkami nevyberaných vyjadrení zo strany McGregora, ktorý Američana rozhodne nešetril.

Jedným z nich bolo napríklad to, keď hovoril o tom, že po jeho výhre budú musieť Poiriera odnášať na nosidlách. Opak bol pravdou, keď po zlomenej nohe nebol sám schopný z oktagonu odísť práce rodák z Dublinu.

„Samozrejme, že takýto koniec nechcete, ale to čo sa stalo, bol len výsledok mojej obrany proti jeho kopu. Stalo sa to, čo predpovedal. Karma je ako zrkadlo a ja som tvrdo pracoval na tom, aby sa mi to podarilo,“ povedal 32-ročný Američan na pozápasovej tlačovej konferencii na margo zranenia jeho súpera.

Takmer okamžite po zápase sa začal skloňovať aj možný štvrtý duel. Hoci Poirier porazil McGregora dvakrát po sebe, stretu sa nebráni a dodáva, že trashtalk, ktorý Conor zvolil bol za hranicou normálnosti.

„Budeme spolu zápasiť opäť, či už to bude v oktagone alebo na ulici. To, čo povedal, sa nehovorí nikdy. Vravel, že ma zabije.

Napriek tomu všetkému mu však neprajem nič zlé nikomu. Chcem aby sa bezpečne vrátil domov k svojej rodine a deťom. Pred mojimi zápasmi sa modlím. Modlím sa pre vstupom do oktagonu za to, aby sme sa vždy obaja dobre vrátili domov.“

Čo sa týka najbližšieho programu pre najbližšieho titulového vyzývateľa šampióna ľahkej divízie Charlesa Oliveiru, hovorí Dustin Poirier o potrebe oddychu po náročnom období nepretržitého tréningu.

Bol som v príprave v podstate od januára. Posledná vec, ktorú chcem teraz urobiť je to, že prídem domov a podpíšem kontrakt na ďalší zápas. Chcem stráviť nejaký čas s rodinou,“ zakončil.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Poirier: Conor sa mi vyhrážal smrťou. Stretneme sa opäť