Podujatie DFN 8 prinieslo nového šampióna a výborný profi debut Smolkovej

Šampióni DFN Radek Roušal a Alex Fernandez.
Šampióni DFN Radek Roušal a Alex Fernandez. (Zdroj: DFN)
Vladimír Bilohuščin|23. okt 2022 o 15:05

Organizácia DFN má za sebou ďalšie vydarené úpodujatie.

BANSKÁ BYSTRICA. Zimný štadión v Banskej Bystrici hostil v poradí 8. podujatie organizácie DFN. Na programe boli súboje MMA a thajského boxu v malých rukaviciach, pričom vrcholom večera bol titulový súboj o šampióna velterovej váhy.

V hlavnom zápase sa po 5-kolovej bitke sa nakoniec z výhry na body tešil Alex Fernandez, ktorý ukázal, že jeho výkon z predchádzajúceho podujatia nebol vôbec náhodou a nad jeho sily nebol ani Juraj Tutura.

Okrem titulovej bitky sa v co-main evente predstavil Radek Roušal. Tentokrát sa šampión ľahkej váhy predstavil v superfighte s thajským bojovníkom Lengom.

Aj keď bol Leng naozaj tvrdým bojovníkom, bol to práve Roušal, ktorý súboj ovládol a po 4 počítaniach si brnenský matador pripísal ďalšiu výhru. 

Roušal pritom už pozná svojho ďalšieho súpera, tentokrát v súboji o titul. Nebude ním nik iný ako starý známy Jan Pajtaš, ktorý vyhral na TKO v treťom kole a s Roušalom má vyrovnanú bilanciu. V Brne tak uvidíme uzavretie ich trilógie a už teraz tak môžeme očakávať vybičovaný duel.

Dominantný výkon podal aj Vlado Lengál. Ten na nič nečakal a už v druhej minúte zasadil Kurucovi tvrdý knokaut.

Krst ohňom má za sebou svetová a európska šampiónka GAMMA Veronika Smolková. Tá sa predviedla vo výbornom svetle a ukázala, že patrí medzi najväčšie talenty domácej scény.

V súboji s Eliškou Pelechovou rýchlo vzala opraty zápasu do svojich rúk a ukázala, že je výborná nie len v postoji ale aj na zemi.

V prvom kole sa Smolkovej podarilo prejsť súperke na chrbát a škrtením si pripísala prvú profesionálnu výhru v kariére.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Podujatie DFN 8 prinieslo nového šampióna a výborný profi debut Smolkovej