Hrôzostrašné obrázky. Khalidov mal zlomeniny na troch miestach tváre

Mamed Khalidov.
Mamed Khalidov. (Zdroj: KSW)
SvetMMA|23. dec 2021 o 21:09 (aktualizované 23. dec 2021 o 21:09)

Má za sebou úspešnú operáciu.

GLIWICE. Chvíle ako z hororu zažili fanúšikovia zmiešaných bojových umení minulý víkend na turnaji KSW 65.

V hlavnom zápase večera nastúpili proti seba v obrovskom súboji pre poľské MMA dvaja šampióni organizácie Mamed Khalidov a Roberto Soldič.

Nemilý okamih večera sa odohral po víťazstve Soldiča, keď jeho protivník ostal po tvrdom knokaute nehybne ležať na zemi.

Musel podstúpiť operáciu

Situácia sa upokojila a zlepšila po príchode zdravotníkov do oktagonu. Khalidov bol po chvíli pre vedomí a schopný stáť na vlastných nohých.

Legendárny bojovník utrpel porážku knokautom po dlhých sedemnástich rokoch.

Na druhej strane Soldič dosiahol po Mateuszovi Gamrotovi ako druhý bojovník v KSW status šampióna dvoch váhových kategórií.

Podľa informácií poľských médií tento týždeň Khalidov úspešne podstúpil operáciu tváre.

„Správy ohľadom zranenia Mameda Khalidova na podujatí KSW 65 boli pravdivé. V zápase utrpel zlomeninu očnice a ďalšie menšie fraktúry, čoho výsledkom bolo implantovanie kovových platničiek.

Khalidov bol od začiatku pod dohľadom najlepších doktorov v Poľsku. Operácia prebehla úspešne a očakáva sa plné zotavenie. Mamed je v poriadku. Čo sa týka dĺžky hojenia, uvidíme na základy pozorovaní v najbližších mesiacoch,“ prezradil portálu MMAFighting.com mediálny zástupca KSW Wojslaw Rysiewski.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Hrôzostrašné obrázky. Khalidov mal zlomeniny na troch miestach tváre