Pirát ozrejmil, prečo po zápase verbálne atakoval súperov roh

Dávid Lukáč|25. máj 2020 o 02:00

Zástupca Chaos Bratislava sa vyjadril k zápasu na OKTAGON UNDERGROUND.

Samuel „Pirát“ Krištofič sa v živom vysielaní vyjadril k zápasu na OKTAGON UNDERGROUND. Okrem iného spomenul aj to, prečo sa po súboji pustil do rohu Jakuba Benka.

„Nikdy v živote som to nespravil. Aby som tu situáciu priblížil, chodil som tam do toho gymu, podávali sme si každý deň ruku, pästičkovali sa a neviem čo...a nič sa nestalo, len teraz nechodím do toho gymu a neviem o ničom, že by som ja niekomu niečím ublížil.

Ako sa ten zápas blížil, tak niektoré tie instastorky a veci...proste keď si ja s niekým podávam ruky, tak nebudem robiť také veci naňho, že vyrazené zuby a oko vypadnuté a podobné veci. Takže, už to som si povedal, že je cez a samozrejme aj počas toho zápasu, keď som tam počúval tie výkriky a ešte mi ukazuje neviem aké veci na mňa.

Proste, trošku som sa v tej eufórii opustil. V každom prípade to beriem na seba, že to nebolo správne, urobil som chybu, mal som to proste prehltnúť, vyhral som ten zápas. Mal som to ignorovať, ale nestalo sa tak. Samozrejme, som tvor omylný. Viem si priznať chybu, že to nebolo pekné.“

Celé Pirátove vyjadrenie k zápasu:

Foto: Oktagon MMA

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Pirát ozrejmil, prečo po zápase verbálne atakoval súperov roh