Neviem, či je toto moja dovolenka, ale zrejme áno, vraví Sagan

Chodec Matej Tóth (vľavo), slovenský cyklista Peter Sagan a monacké knieža Albert počas charitatívneho behu No finish line.
Chodec Matej Tóth (vľavo), slovenský cyklista Peter Sagan a monacké knieža Albert počas charitatívneho behu No finish line. (Autor: Jozef Jakubčo SME)
Miloslav Šebela|13. okt 2019 o 17:07

Charitatívnu akciu No Finish Line podporil aj slovenský cyklista.

BRATISLAVA. Od majstrovstiev sveta v Yorkshire uplynuli dva týždne. Peter Sagan absolvoval niekoľko sponzorských akcií, pár dní pobudol v Monaku a v sobotu pricestoval na Slovensko.

„Teraz som už druhý týždeň bez bicykla. Nemal som veľa času. Aj takáto pauza je dobrá, ale budem sa musieť k tomu už pomaly vrátiť,“ hovoril s úsmevom.

„Aj som rád, že som si od neho mohol oddýchnuť. Neviem, či je práve toto dovolenka. Zrejme áno.“

V nedeľu v Bratislave spolu s ďalšími slovenskými osobnosťami, aby podporil charitatívny beh No Finish Line.

Jeho výsosť je vraj Sagan

Na promenáde popri Dunaji sa tak stretli Sagan, olympijský víťaz v chôdzi Matej Tóth, olympijskí víťazi vo vodnom slalome bratia Hoschornerovci, daviscipový kapitán Dominik Hrbatý, bývala tenistka Karin Cíleková-Habšudová a ďalší.

Spolu s nimi si symbolicky prešiel 1,5-km dlhý okruh aj monacké knieža Albert II, ktorý je patrónom podujatia.

Peter Sagan na charitatívnom behu No finish line: fotogaléria

13.10.2019

„Som veľmi rád, že sa môžem zúčastniť na tejto charitatívnej akcii a pomôcť tak dobrej veci. Je to pre mňa špecifické, že beh No Finish Line vznikol pôvodne v Monaku, kde žijem a teraz sa prvý raz konal na Slovensku,“ vravel Sagan.

Počas spoločného okruhu sa bavil s Albertom II. „Stretli sme sa viackrát na rôznych akciách. Dokonca aj na Tour de France,“ hovoril Sagan.

Monacký vládca si zas trochu žartoval na Saganov účet.

Nachádzate sa tu:
Domov»Cyklistika»Neviem, či je toto moja dovolenka, ale zrejme áno, vraví Sagan