Penksovým Drážďanom nepomohla cibulkovská čokoládová kúra

SITA|19. feb 2008 o 09:59

DRÁŽĎANY 19. februára (SITA) - Tridsaťštyriročný slovenský futbalový útočník či ofenzívny stredopoliar Marek Penksa sa zrejme nechal inšpirovať nedávnou čokoládovou pleťovou kúrou tenistky Dominiky Cibulkovej.

Hráč tímu Dynamo Drážďany zo severnej skupiny tretej najvyššej nemeckej dlhodobej súťaže Regiolliga Nord si pred ostatným zápasom nechal urobiť sladkú masku na omladenie v drážďanskom salóne krásy Barbara a dal sa vyfotografovať pre denník Bild.

"Keď vo Verle zvíťazíme, dám si takúto masku každý týždeň," vyhlásil bývalý sedemnásobný reprezentant SR, ktorý na klubovej úrovni prešiel Banskou Bystricou, Frankfurtom, Grazerom AK, Rapidom Viedeň, Leobenom, Stuttgarter Kickers, Dunaferrom, Ferencvárosom Budapešť a Wislou Krakov. "Marek je príkladom pre všetkých hráčov," pochválil Penksu kouč Eduard Geyer a dodal: "Ukazuje, že pri každej drobnosti netreba hneď nariekať. Keby som mohol, poslal by som ho na omladzovaciu kúru, aby sme ho ešte dlho mali k dispozícii."

Dynamo napokon pred 3000 divákmi a pod dohľadom hlavnej rozhodkyne Bibiany Steinhausovej iba remizovalo 1:1, keď mu aspoň bod zabezpečil krátko pred koncom zápasu z priameho kopu Maik Wagefeld. Penksa bol na ihrisku do 72. min. Drážďany po 21. kole figurujú na 8. mieste v 19-člennej tabuľke.


Nachádzate sa tu:
Domov