Pavol Neruda se vyjadřuje k bitvě Pirát vs Meloun

Pavel Bartoš|2. júl 2018 o 02:00

Turnaj Oktagon 7 dozná několika změn

Dnes dopoledne se po sociálních sítích začal šířit zpráva, že dlouho očekávaný a ostře sledovaný zápas Samuel "Pirát" Krištofič vs Miloš "Meloun" Petrášek bude zrušen, k čemuž se nám exkluzivně vyjádřil jeden z majitelů organizace Oktagon Pavol Neruda, který se neváhal podívat na svou konkurenci z XFN. Zápas totiž údejne mněla zrušit samotná TV JOJ.

"Nie je to pravda. Pirát má nejaké zdravotné problémy, o tom budeme informovať dnes o 18:00. XFN sa zjavne odniekadiaľ dozvedeli, že sa takéto niečo stalo a využili to na takúto 'sračkovú' správu. Treba si uvedomiť jednu vec: sledovanosť Oktagonu stále rastie, na Slovensku je Oktagon absolútna jednotka a Gábor či vyhrá, alebo prehrá je najväčšia hviezda pre väčšinu slovenských fanúšikov. To len Kareš sníva o tom, že by nám mohla klesať sledovanosť, lebo on to tak chce vidieť po ich turnaji v O2 Arene. Tu na Slovensku je XFN nikto pre širokú verejnosť a Oktagon je to, čo láka stále ľudí k obrazovkám viac a viac. A za druhé TV JOJ sa nikdy nijak neangažuje do zloženia zápasov. Ale, že vôbec.

Je to pekný hoax od Kareša, typická ich taktika, vymýšľať falošné správy, ohovárať Oktagon kade chodí a platiť trolov na soc. sieťach, čo zámerne píšu negatívne príspevky. No nám je takéto správanie cudzie. Našou motiváciou nie je ohovárať a škodiť, ale tvoriť niečo skvelé. Skvelú šou, ktorá bude viac a viac baviť divákov a ponúkať fantastické zápasy pre našich bojovníkov.
Sledujte dnes instagram Oktagonu, tam bude viac info."

Slibovaný duel Pirát vs Meloun se vzhledem k okolnostem přesouvá do Bratislavy, takže o něj diváci nepřijdou.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Pavol Neruda se vyjadřuje k bitvě Pirát vs Meloun