Brankárovi Patrikovi Rybárovi sa po návrate na ľad darí. S každým zápasom sa cítim lepšie, tvrdí

Patrik Rybár.
Patrik Rybár. (Autor: TASR)
SITA|9. okt 2017 o 14:12

Slovák sa vrátil do zostavy HK Mountfield Hradec Králové.

HRADEC KRÁLOVÉ. Slovenský hokejový brankár Patrik Rybár sa nedávno vrátil po zranení späť do zostavy českého extraligového klubu HK Mountfield Hradec Králové.

V bránkovisku sa objavil v ostatných štyroch zápasoch a inkasoval v nich len štyri góly. Naposledy proti Vítkoviciam dokonca vychytal čisté konto, keď kryl všetkých 25 striel súpera.

"Chalani v útočnej tretine hrali veľmi dobre a nemal som veľa práce. O to to bolo ťažšie. Takisto však výborne bránili. Mohol tam stáť hocikto a mal by tiež nulu. Ja im za to ďakujem," citoval oficiálny web Hradca 23-ročného Slováka.

Rybár sa po zranení členka rozchytával v prvoligových Litoměřiciach. Až potom mu tréner Václav Sýkora dal príležitosť v najvyššej súťaži.

"Každým zápasom je to lepšie a lepšie. Cítim sa istejšie. Aj čisté konto mi dodá viac sebadôvery," pokračoval Rybár.

Hradec je v tabuľke českej Tipsport ligy na priebežnom 6. mieste s 18 bodmi. Za vedúcou Kometou Brno zaostáva o 8 bodov. Herný prejav tímu sa však neustále zlepšuje.

"Hrá sa nám lepšie a aj zozadu sa na to lepšie pozerá. Dúfam, že to bude takto len pokračovať. Nesmú nám však narásť krídla, musíme ísť do zápasov stále s bojovnosťou," zaželal si Patrik Rybár.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»Brankárovi Patrikovi Rybárovi sa po návrate na ľad darí. S každým zápasom sa cítim lepšie, tvrdí