Zmení po roku klub? O slovenského futbalistu majú záujem všetky české veľkokluby

Patrik Hrošovský (vľavo) z Viktorie Plzeň a Steven N'Zonzi z AS Rím počas zápasu G-skupiny 6. kola skupinovej fázy Ligy majstrov Viktoria Plzeň - AS Rím 12. decembra 2018 v Plzni.
Patrik Hrošovský (vľavo) z Viktorie Plzeň a Steven N'Zonzi z AS Rím počas zápasu G-skupiny 6. kola skupinovej fázy Ligy majstrov Viktoria Plzeň - AS Rím 12. decembra 2018 v Plzni. (Autor: Petr David Josek TASR/AP)
SITA|31. aug 2020 o 15:56

Najväčší záujem hlási Slavia.

BRATISLAVA. Slovenský futbalista Patrik Hrošovský by sa po necelom roku strávenom v belgickom tíme KRC Genk mohol vrátiť späť do Česka.

O šikovnom stredopoliarovi uvažovala Sparta Praha, vo svojej šatni by ho radi opäť videli aj v Plzni, ale najväčší záujem údajne má majstrovská Slavia Praha.

Podľa informácií webu iDnes.cz je prekážkou vysoké odstupné. Genk chce 28-ročného Slováka pustiť iba na prestup a žiada veľa peňazí.

Hosťovanie neprichádza do úvahy.

Hrošovského do Slavie láka účasť vo futbalovej Európe aj osobnosť trénera Jindřicha Trpišovského.

Účastník majstrovstiev Európy 2016 odišiel vlani v lete do Genku, ale v novej sezóne tam nenastupuje a podľa iDnes.cz svoju zmluvu do júna 2024 určite nedodrží.

Slavia Praha má istotu účasti minimálne v základnej skupine Európskej ligy, ale bude bojovať aj o skupinovú fázu Ligy majstrov.

Začne vo štvrtom predkole 22. alebo 23. septembra.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Zmení po roku klub? O slovenského futbalistu majú záujem všetky české veľkokluby