Pätnásťročného brankára Trnavy testoval West Ham United

(Autor: Facebook)
SITA|21. dec 2016 o 12:16

Matej Miček absolvoval v anglickom klube tréningy v akadémii, s osemnástkou aj dvadsaťjednotkou.

BRATISLAVA. Talentovaný iba päťnásťročný slovenský futbalista a brankár FC Spartak Trnava Matej Miček (narodený 26. januára 2001) bol pred pár dňami na testoch v anglickom klube West Ham United (WHU).

"V tejto kategórii hľadajú niekoho medzi žrde. Matej absolvoval počas minulotýždňového štvordňového pobytu v Londýne tri tréningy v akadémii, pripravoval sa aj s osemnástkou i dvadsaťjednotkou West Hamu. Myslím si, že zanechal dobrý dojem," uviedol v stredu predpoludním pre agentúru SITA licenčný agent FIFA a zástupca hráča Emil Kovarovič.

Na margo reprezentanta SR do 16 rokov a odchovanca trnavského futbalu ešte poznamenal: "Transfer bez účasti rodičov je od šestnásteho roku veku, v prípade angažovania by od leta 2017 mohol ísť do akadémie tohto londýnskeho klubu," vysvetlil.

"Mimochodom, West Ham má vyhliadnutých ďalších štyroch Slovákov, ktorí by mali prísť na skúšku už v januári," prezradil Kovarovič.

Slovenský mladík mal z účinkovania v Londýne aj iný zážitok.

"Minulú stredu sledoval Matej Miček na vlastné oči víťazstvo West Hamu United nad Burnley 1:0 v zápase anglickej Premier League," dodal Emil Kovarovič.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Pätnásťročného brankára Trnavy testoval West Ham United