Nové, hrdé partnerstvo DOXXbet a MŠK Žilina (PR text)

(Autor: DOXXbet)
DOXXbet|6. júl 2022 o 12:00

Dve žilinské značky sa spojili.

S futbalovým klubom MŠK Žilina, ktorý rovnako ako DOXXbet sídli pod Dubňom, sme uzatvorili spoluprácu na najbližšie dve sezóny.

"Vážime si, že aj v tejto dobe prichádza do klubu silný a progresívny partner, ktorý s nami uzatvoril minimálne dvojročnú spoluprácu. Veríme, že prinesie väčšiu stabilitu, spoločné napredovanie a v neposlednom rade úspechy na futbalovom poli, ktoré si všetci želáme a robíme pre ne maximum," prezrádza k novému partnerstvu riaditeľ MŠK Žilina Karol Feranec.

Riaditeľ MŠK Žilina Karol Feranec (vľavo) a riaditeľ spoločnosti DOXXbet Juraj Jurenka.
Riaditeľ MŠK Žilina Karol Feranec (vľavo) a riaditeľ spoločnosti DOXXbet Juraj Jurenka. (Autor: DOXXbet)

Koncept stávkovky "DOXXbet je výhra" je o radosti z výhry. Výhrou však nie je len balík peňazí, ale aj samotné hranie so správnym tímom. Partnerstvo Šošonov a DOXXbet má ukázať, že úspešná spolupráca v jednom drese je výhra a prináša okamihy plné vzrušenia.

"Hráči, nech sú akokoľvek dobrí, nevyhrávajú zápasy sami, vždy je to o tíme. V DOXXbet, tak isto ako aj v MŠK Žilina, máme srdce hráčov. Teraz, keď vyjdeme na ihrisko, budeme silní nie každý sám, ale budeme silní spolu. Ako jeden tím. Ako tím, ktorý túži vyhrávať. Verím, že máme pred sebou mnoho úspešných sezón, víťazných momentov a naša cesta spolupráce povedie k spoločnému triumfu na ihrisku aj mimo neho," hovorí o spolupráci riaditeľ spoločnosti DOXXbet Juraj Jurenka.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Blog»Nové, hrdé partnerstvo DOXXbet a MŠK Žilina (PR text)